ESTIU 2005. MONTFERRI: AQUEST ANY FAREM COSES IMPORTANTS

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada afronten les dues últimes setmanes de vacances abans de tornar a la feina amb l’stage de pretemporada a Viella, la Vall d’Aran. La "mevaweb" us oferirà durant tots aquests dies una sèrie d’entrevistes per descobrir com passen les vacances els nostres jugadors (i no només els del primer equip) i quines sensacions tenen de cara a la próxima temporada. Avui és el torn de Sergi Montferri, un home bàsic en el nous plantejaments de Francesc Monclús.

P- Sergi, com veus la próxima temporada?

MONTFERRI- La veritat és que s’han obert perspectives noves amb aquest nou projecte. A nivell individual, bàsicament, el que vull és recuperar la línia que portava treballant els últims temps, agafant la il.lusió, la motivació per transmetre-la a l’equip, les ganes de guanyar, aquell punt d’ambició que ens ha faltat una mica últimament. Sobre tot destacaria la il.lusió. És la sensació amb que m’agafo jo els pròxims 3 anys. Amb l’equip que hi ha i les ganes de treballar segur que farem coses importants. Penso que aquest projecte pot ser molt positiu si sabem tenir ambició en els moments claus, com algunes de les finals que hem perdut. Això és el que més m’agradaria a mi, poder oferir un títol a la afició.

P- Aquest pot ser l’any de la recuperació del millor Montferri?

MONTFERRI- Penso que si. Si més no aquesta és la meva intenció. El que vull és recuperar la meva línia de treball, de joc, i espero transmetre aquestes ganes que tinc a nivell individual a tot l’equip. La veritat és que tinc ganes no de demostrar el que porto a dins si no de poder arribar a fer coses importants.

P- I aquest estiu que?

MONTFERRI- Just fins aquesta setmana he estat treballant a casa, teníem molta feina. Ara aquesta setmana i la que vé ja estic de vacances, descansant i començant a mentalitzar-me i preparant el retorn a la feina. Aprofitaré per estar amb els meus amics i improvisarem. Veurem que fem una mica sobre la marxa. Moltes vegades les coses que no prepares són les que surten millor.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *