HORMIPRESA IHC 5 – TRISSINO 0. PRESENTACIÓ AMB GOLS

L’Hormipresa Igualada ha tancat la festa de presentació de tots equips de l’entitat per aquesta temporada 2005-2006 amb una golejada, 5 a 0, davant del Tríssino italià. L’equip vicentí, primer rival europeu de l’IHC, havia estat a Comes és en una ocasió, aquell 4 de Març del 1989 amb el debut de l’Igualada a la Copa de la Cers. Aquell dia va perdre per 4 a 2 (amb gols de Carles, Gimeno, Tarrida i Benito). Avui, 16 anys després, el tècnic Luca Chiarello, l’unic supervivent d’aquella eliminatòria, ha vist com el seu equip queia amb claredat davant del nou Hormipresa IHC de Francesc Monclús que n’ha tingut prou amb 10 minuts molt inspirats per aconseguir la sisena victòria en 7 partits i mantenir així la imbatibilitat en la pre-temporada.

Davant uns 500 seguidors els jugadors igualadins han començat el partit una mica encongits. Les millors oportunitats han estat un penal que Busquets ha enviat al pal i una falta directa molt ben provocada pel Dani Lòpez que Frizzo li ha aturat a Càceres. El Trissino amb 3 catalans a l’equip inicial, Rodero, Oler i Pallarés, li posava problemes a un Igualada que no trobava la velocitat adecuada de transició. Poc a poc els de Monclús han anat sentint-se més còmodes a la pista i han començat a apareixer les triangulacions ràpides al primer toc que caracteritzaran bona part de les contres de l’IHC aquesta temporada: Una de Càceres, Busquets i Dani amb rematada de primera d’aquest últim, un teva meva Edu-Busquets. Han estat jugades que anunciaven el primer gol del partit. I ha arribat al minut 16. L’Edu ha recuperat una bola, ha fet un bon moviment coordinat amb el Dani, l’Edu li ha enviat una assistència a zona canviada que Dani des de l’interior ha rematat a mitja alçada al fons de la porteria de Frizzo. Era l’1 a 0. Un gol que trencava el forrallat dels italians i donava pas als millors minuts de joc dels igualadins. Del minut 21 al 22 i 8 segons s’han marcat tres gols. Tots tres de magnífica execució. El 2 a 0 l’ha fet Busquets en una jugada individual. El Busqui ha enganxat una bola a l’stick ha fet un eslalom per dins de l’àrea, ha buscat el pal curt de la jugada, s’ha obert cap al punt de penal, s’ha caragolat per evitar la sortida del porter i l’ha batut per baix. Tot això envoltat de rivals que li intentàven prendre la bola. Un gol extraodinari. Només uns segons després Busquets ha recuperat una bola a mitja pista. Ha fet una assistència llargíssima al primer toc per l’Edu que encarava porteria, enlloc de rematar l’Edu ha fet un passi, sense mirar, enrera per entremig de dos defenses a l’espai obert on com si s’haguessin llegit el pensament arriba el Baba per rematar a gol. 3 a 0. I un altre gran gol. I enmig de la bogeria de gols, pocs segons després Raventós fotocopia el gol de Busquets per firmar el 4 a 0 amb que acaba la primera part. 28 remats a porta dels igualadins (només 14 dels italians), 4 gols, 3 pals, i fins i tot un gol fantasma de Pep Torras des de mitja pista just amb la botzina final que Delfa ha considerat fora de temps. Un final de la primera part trepidant.

A la segona les coses han canviat. L’Hormipresa IHC s’ha contagiat del joc dels italians. Això, el marcador, i el cansament que arrosseguen els jugadors, ha provocat que baixés molt el ritme i que hi haguessin poques oportunitats clares. Hi ha hagut tres remats al pal (dos dels italians) i un penal aturat per Dalmau (que ha jugat la segona part) a Randon. Fins i tot un altre gol fantasma. Un remat de Càceres que ha tocat el travesser, ha botat dins i ha sortit. Delfa no l’ha donat. L’únic gol de veritat ha arribat just al final, a falta de dos segons per acabar, quan Càceres ha recuperat una bola a pròpia pista, ha corregut banda, ha fet una assistència magnífica dins de l’àrea que l’Edu ha tocat a l’aire i ha clavat dins. 5 a 0 resultat final de l’últim partit de pretemporada. Ara espera el Liceo que aquesta nit s’ha classificat per la final del Torneig de Vigo després de guanyar per 4 a 2 al Barcelona amb una gran actuació del seu nou fitxatge Llaverola i del davanter Lamas.

HORMIPRESA IHC: 5 . Bargalló, Montferri, Càceres, Busquets (1), Dani (1), equip inicial. Edu (1), Raventós (2), Torras, Riba i Dalmau.

HOCKEY TRISSINO: 0. Frizzo, Randon, Oller, Rodero i Pallarés, equip inicial. Ceretta,

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *