MONCLÚS: VOLEM FER UN REGAL D’INICI A L’AFICIÓ

Arrenca el compte enrera per l’inici de la Ok Lliga. Som només a 6 dies del debut a les Comes contra el Liceo. L’Hormipresa Igualada hi arriba amb uns bons resultats de pre-temporada, 6 victòries i un empat, i la sensació que s’han posat les bases del joc que busca el nou cos tècnic encapçalat per Francesc Monclús: contratacs ràpids, alta velocitat en la circulació de bola en les transicions o els atacs posicionals i molta implicació en defensa. L’Hormipresa IHC ha marcat 29 gols i han estat força repartits (5 gols per l’Edu, el Dani, el Baba Raventós i David Busquets, 4 Torras, 3 Montferri i 2 Càceres). Els igualadins han encaixat 15 gols, amb una mitjana de 2’14 per partit, i amb dos zeros contra el Lleida i el Trissino. Aquesta setmana l’IHC s’entrenarà de dilluns a dijous, amb menys treball físic i una atenció prioritària a aspectes de joc. I és que el rival del debut no permet errades . El nou Liceo que entrena un ex-igualadí Paco Gonzàlez arribara a les Comes després de guanyar el Torneig de Vigo. A la final s’ha imposat per 4 a 3 a la pròrrogaal Vigo de la Primera Divisió. En semifinals els liceistes van eliminar al tot poderós Barça per 4 a 2. El Liceo ha jugat 5 partits, tampoc no n’ha perdut cap i només ha encaixat 7 gols. 48 hores després de la victòria davant del Tríssino italià, el tècnic Francesc Monclús, analitza a través de la mevaweb el partit de la presentació i el treball de cara a l’inici de la Ok LLiga.

P- Francesc, una valoració de l’últim partit de prova abans de començar la competició?

MONCLÚS- Doncs mira, millor la primera part i sobre tot els últims minuts de la primera. Al principi hem estat una mica més despistats del compte però en termes generals crec que a la primera hem fet el ritme que volem, ràpid… hem anat progressivament a millor. Després a la segona, potser entre el 4 a 0 i que el rival tampoc no ha anat massa a porteria ens ha fet adormir una mica. La clau és seguir preparant els partits com fins ara. Dels 7 que hem jugat tot són conclusions positives i el que cal ara equilibrar una sèrie de coses per tal que dissabte davant del Liceo l’equip estigui preparat per començar la lliga no al 100 per 100 però si al màxim possible per afrontar aquest partit tan important.

P- Serà un treball aquesta setmana pensant ja exclusivament en el Liceo o encara hem de concentrar-nos en elements del joc.

MONCLÚS- Bé a partit d’ara es convina una mica les dues coses. Per començar hem tingut dos dies de descans cosa que no passava des del 10 d’Agost i això ens permetrà treballar millor i més descansats els 4 dies d’aquesta setmana i convinarem les dues coses. Veurem el vídeo del Liceo-Barça, veurem com estan treballant i també buscarem equilibrar coses que no ens acaben de sortir, tant de nivell defensiu, com de definició davant de porta ens situacions que llançem la bola sense massa concepte. A partir d’aquí, pensar en el Liceo evidentment. A partir de dissabte la guerra està aquí i intentarem fer valdre el fet de jugar a casa, i intentarem fer un regal d’inici a l’afició.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *