BUSQUETS: ESTEM A PUNT

Només falta que arribi l’hora del partit. Els jugadors de l’Hormipresa Igualada ja han acabat tot el treball de preparació de cara al debut contra el Liceo a les Comes aquest dissabte a 2/4 de 8. Enrere queden 38 dies de preparació, des de l’11 d’Agost en que va començar l’stage a Viella, a la Vall d’Aran. 38 dies de treball molt intens que s’han acabat aquest dijous amb l’últim entrenament abans del primer partit a la Ok Lliga. Montferri està totalment adaptat a la protecció que porta al dit petit de la mà esquerra i podrà jugar sense problemes. També jugarà David Busquets, encara que aquest dijous ha baixat el ritme, per unes molèsties als abductors. Per tant Francesc Monclús disposarà de tots els seus homes pel primer partit de la seva etapa com a entrenador de l’IHC. Per cert just quan comença el camí per una de les competicions que disputarà l’equip aquesta temporada, s’ha sabut on se’n disputarà una altra. La Copa del Rei 2006 es jugarà a Lloret segons ha decidit la junta directiva de la FEP. No és un mal escenari si ens atenem a la història, perquè és on l’Igualada hi va guanyar l’any 1992 la primera de les 2 copes del rei que té a les seves vitrines (aquell 2 a 1 contra el Voltregà). De tota manera la Copa del Rei ja arribarà. El que ja és aquí és la Ok LLiga. Parlem del debut amb David Busquets, un dels homes més en forma de la plantilla igualadina.

P- P- David, estem a punt?

BUSQUETS- Si, si. Estem a punt. Tenim moltes ganes de començar la lliga, amb partits de nivell. Els partits amistosos no són el mateix. No hi ha la mateixa intensitat.

P- Doncs si voliem intensitat la tindrem. Liceo i després barça. Potser massa i tot, no?

BUSQUETS- Si, volíem començar però potser no tant fort. De tota manera com que hi hem de jugar igual, segurament és millor jugar-hi ara perquè potser te’ls pots trobar no tant rodats i hi ha més possibilitats de guanyar-los. Ara, això no vol dir res. Pot passar de tot.

P- Quin Liceo esperes a les Comes?

BUSQUETS- Un Liceo motivat. Motivat pel Jaumet que vindrà molt motivat i els motivarà a ells. Coneixent-lo, ja de per si es motiva molt en qualsevol partit i venir a les Comes, per ell, serà especial. Per això serà més complicat. Però sabem que a casa som un equip fort en defensa. I en atac també. I els ho posarem molt difícil.

P- La clau serà aprofitar les oportunitats, no?

BUSQUETS- Hem d’aprofitar.les. segur. Som un equip que munta molts contratacs. Els hem d’acabar bé. Hem de tirar molt entre els tres pals. Si és així segur que farem gols. Tots els porters fallen. El Jaumet també. Ja hi hem jugat algunes vegades i també li hem fet gols.

P- Francesc Monclús deia que aquesta setmana volia pulir alguns detalls, com la definició davant de porta i també la intensitat defensiva. S’ha pogut millorar tot això?

BUSQUETS- Si, jo crec que si. La veritat és que creem moltes ocasions. Recuperem moltes boles i fem contratacs rapidíssims. La finalització és cosa d’agafar finura i això s’agafa també en els partits. La veritat és que hem entrenat molt bé, amb molta intensitat. I en defensa tenim molta xispa. Estem molt bé físicament. Fins aquesta setmana havíem carregat molt físicament. Aquesta ja hem baixat una mica, no ha estat tan intensa i això ens permetrà començar molt bé fisícament. Al 100 per 100.

P- I tu estaràs també al 100 per 100. Avui has hagut de reservar-te una mica, no?

BUSQUETS- Si, però ha estat per precaució. No m’impedirà jugar. M’he reservat una miqueta perquè no anés a més. I ara disposaré de temps per descansar abans del partit. La veritat és que estem molt bé. El Sergi també s’ha entrenat molt bé, semse problemes. Al principi anava amb una mica de cautela amb el dit, però aquests dies ha treballat perfecte, com si no hagués passat res.

P- A l’equip se’l veu molt bé també de mentalització.

BUSQUETS- Si, crec que aquest any tots hem agafat un gran compromís. Ens hem implicat molt amb l’entrenador, amb tot el cos tècnic, amb els nous plantejaments, Tenim moltes ganes de tirar-lo endavant i ‘acabar de fer el passet que ens faltava. Crec que es veu un aire diferent. Moltes ganes de tirar endavant. Moltes ganes de treballar. I això ha de portar resultats. Amb paciència, però ens portarà bons resultats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *