RIVAL SENSE NOM PER L’HORMIPRESA IHC A LA CERS

.
L’Hormipresa Igualada no ha tingut excessiva sort en el sorteig de la Copa de la Cers, celebrat aquest dissabte a Santander. Els igualadins, que han quedat exempts de jugar l’eliminatòria prèvia, s’enfrontaran a vuitens de final a un rival provinent de la Lliga de Campions. Encara no sap exactament quin equip serà, però a l’IHC li tocarà el tercer amb millor rànking dels que quedin eliminats de la LEC a vuitens de final, (recordem que de tots els que queden eliminats n’hi ha 4 que passen a jugar la Cers). Si es repassa l’actual classificació de punts de la LLiga Europea i se n’extreuen els equips que poden no classificar-se (perquè els toquen equips a priori més forts, o perquè juguen entre ells) la llista d’hipotètics rivals quedaria així:
Benfica 1er, Prato 2on, Bassano 3er, Uttigen 4art, Quevert 5è, Vic 6è, i Oliveirense 7è.
L’IHC evitaria els dos primers d’aquesta llista que quedin efectivament eliminats i s’enfrontaria al tercer. Els dos que tenen ara mateix més números, sobre el paper, serien l’italià Bassano i el suís Uttigen. Hi ha diversos aparellaments que poden variar aquesta hipotesi. El Benfica-Vic, el Quevert-Prato o l’Oliveirense-Bassano. Depenent de quin equip es classifiqui l’Igualada podria tenir un rival o un altre. La incognita no es resoldrà fins el 17 de Desembre quan es jugaran els partits de tornada dels vuitens de final de la lliga europea.
L’Hormipresa Igualada debutarà doncs el 7 de Gener contra un rival que no coneix (el tercer del rànking, a la pista d’aquest). La tornada serà el 21 de gener a les Comes. Si els igualadins superen aquesta eliminatòria jugarien els quarts de final, el 4 de Febrer a casa contra el guanyador del Portosantense de Portugal- Hoquei Novara Italià. La tornada el 18 de Febrer a pista contrària. I en cas d’arribar a les semifinals el rival més probable seria un altre equip caigut de la Lliga Europea (en aquest cas el que tingués segon millor rànking d’entre els eliminats).
El tècnic de l’Hormipresa IHC Francesc Monclús ha reconegut a la mevaweb que " no saber contra qui jugaràs crea una incertesa. Hi ha equip bons de la LEC que poden caure a la CERS, el Prato, el Vic. Hagués estat millor saber ja qui equip ens toca i que hagués estat un dels que estan classificats directament a la Cers. De tota manera hi ha una cosa bona, el partit de tornada de la primera eliminatòria el jugarem a casa i això sempre és un avantatge". Com és habitual les informacions provinent del CERH no són prou clares i encara no hi ha una certesa absoluta sobre com queda la competició després de l’eliminatòria de vuitens. De tota manera, a falta de la confirmació definitiva Monclús, considera els dos hipotètics rivals de quarts "com una mica més assequibles que els que cauen de la Lliga Europea". De tota manera pel mister igualadí una cosa està molt clara: "si et vols emportar la Copa has de guanyar a qualsevol, al que et toqui".
SORTEIG DE LA COPA CERS
ELIMINATÒRIA PRÈVIA
Vilanova (CAT) – Viareggio (I)
S. Omer (FR) – Reimscheid (A)
VUITENS DE FINAL
Montreux (S) – Ploufragan (F)
3er rànking – HORMIPRESA IGUALADA (CAT)
Lloret (CAT) – 1er rànking
Nantes (FR)- 4art rànking
Guanyador S. Omer/Reimscheid- R. Novara (I)
Portosantense (P) – H. Novara (I)
Guanyador Vilanova/Viareggio – Genève (S)
Herne Bay (Ang) – 2on rànking
QUARTS DE FINAL
Guanyador Nantes/4art rànking – Guanyador Lloret/1er rànking
Guanyador 3er rànking/HORMIPRESA IHC – Guanyador Portosantense/H.Novara
Guanyador Montreux/Ploufragan – Guanyador Herne Bay/2on rànking
Guanyador Vilanova/Viareggio//Geneve – Guanyador S.Omer/Reimsheid//R.Novara
SORTEIG LLIGA DE CAMPIONS
ELIMINATÒRIA PRÈVIA
Cronenberg (A) – Follonica (I)
Iserlohn (A) – St Edmunds (Ang)
Wimmis (S) – Noia (CAT)
Merignac (F) – Vic (CAT)
PRIMERA ELIMINATÒRIA
FCB (CAT) – Guanyador Cronenberg- Follonica
Dornbim (AUS)- Thunestern (S)
Quevert (FR) – Prato (I)
Oliveirense (P)- Bassano (I)
La Vendeenne (FR)- Porto (P)
Guanyador Wimmis/Noia – Uttigen (S)
Reus (CAT)- Guanyador Iserlohn/St. Edmund
Benfica (P) – Guanyador Merignac/Vic

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *