FCB 7 – HORMIPRESA 1 : RESULTAT EXCESSIU

Francesc Monclús el tècnic de l’Hormipresa Igualada demanava aquesta setmana que l’equip sortís reforçat del Palau Blaugrana, més enllà del resultat. Pot semblar irreal dir-ho després del 7 a 1, però la veritat és que l’IHC hi ha sortit reforçat. Reforçat si es té en compte la primera part, amb una defensa molt intensa, amb bones accions d’atac i amb l’empat a tocar dels dits. A la segona, el tercer i quart gols, tots dos de molta fortuna pel Barça, han passat factura i l’equip ha acabat golejat. El resultat no és en absolut just i per això no ha de fer mal. L’important és la imatge que s’ha donat en els moments en que el partit ha estat obert i la sensació que els resultats han d’arribar amb el joc que fa l’equip.

A la primera part l’Hormipresa IHC ha estat capaç de refer-se d’un 2 a 0 en contra i ha fet posar molt nerviosos als jugadors blaugranes. David Páez ha fet l’1 a 0, amb una acció en que ha aixecat antireglamentàriament la bola i Borregan en una jugada de molt mèrit dins de l’àrea ha posat el 2 a 0 en el marcador. Però els igualadins no s’han enfonçat, han seguit treballant forts en defensa i mantenint llagues posessions de bola en atac. Busquets, que ha fet un grandísim partit, ha robat una bola a la pròpia pista, ha fet un costa a costa i ha assistit a Dani Lòpez que ha fet un gran moviment davant d’Egurrola i l’ha clavada a l’escaire. Un gran gol, el primer de l’IHC aquesta temporada. Ha tardat 68 minuts a arribar i de fet és lúnic que s’ha marcat, de moment. Aquesta és de moment l’assignatura pendent. L’efectivitat. Perquè si els igualadins haguessin aprofitat les seves oportunitats podríen haver anar al descans amb l’empat o fins i tot anant per davant en el marcador. En l’últim minut Montferri i Torras han tingut dues ocasions claríssimes davant del porter i cap d’elles ha ha arribat al marcador. És cert que l’Oriol ha hagut de treballar molt i que ha aturat ocasions clares dels blaugranes, però la sensació al palau és que l’Hormipresa IHC hauria merescut l’empat.

La segona part ha començat malament per l’IHC. Dos gols molt afortunats del Barça, un de rebot de David Páez, després d’una bola penjada de Benito i un altre de López, també de rebot, per sota les cames amb una rematada exterior de Borregan han sentenciat el marcador. I tot i que els igualadins ho han seguit intentant, amb alguna bona opció com un remat al ferro del Dani López o una contra de Raventós, els gols han anat caient del cantó barcelonista, alguns altre cop amb l’ajut arbitral com el 6 a 1 precedit d’una falta sobre l’Edu o directament amb l’assistència de la sort, com el definitiu 7 a 1, un remat de Borregan al pal, que toca l’esquena de Bargalló i acaba entrant. Derrota justa, resultat inflat. I l’equip que ja ha de començar a pensar en el Voltregà.

FC BARCELONA: Egurrola, N. Paez, D. Paez (3), Boregan (3), Panadero, equip inicial. Benito, Lopez (1), Masoliver.

HORMIPRESA IGUALADA : Bargalló, Càceres, Montferri, Busquets, Edu, equip inicial. Dani (1), Raventós i Torras.

FRANCESC MONCLÚS

P- Demanaves durant la setmana que l’equip sortís reforçat del Palau. Creus que ho heu aconseguit?.

MONCLÚS- Home el resultat ho fa més difícil. Però si mirem el joc de la primera part, si. És el que els he dit als jugadors. Ens hem de quedar amb la part positiva. Hem jugat bé, hem defensat molt bé, els he tingut molt a prop, hauríem pogut empatar, però a la segona part ells han tingut dos gols molt afortunats i ja se n’han anat en el marcador. El resultat crec que no és just. Però ara hem de treure’n les conclusions positives, mirar-nos el partit, i preparar-nos pel següent, contra el Voltregà.

P- Ha faltat efectivitat, no?

MONCLÚS- Si, hem tingut oportunitats, sobre tot a la primera part i no les hem pogut concretar. Hem de ser més letals. Però tampoc no ens hem d’obsessionar. Creem les oportunitats, ara hem de fer els gols.

DANI LÒPEZ

P- El tècnic demana que sigueu letals. Tu ho has estat al gol, no?

DANI- Si, si. El Busqui ha fet una gran jugada i ho he intentat aprofitar. I a la primera he aconseguit marcar. Contra el Liceo no em va anar tant bé. La veritat és que hem tingut molta mala sort. Hem tingut oportunitats, podríem haver empatat, però ells si que han tingut fortuna amb el 3 i el 4 a 1 i se’ns han escapat.

P- Ens hem de quedar amb la imatge de l’equip a la primera part.

DANI- Si, si. Hem jugat amb intensitat. Em quedo amb això. S’han vist coses molt positives. A veure si algun dia s’acaba també la mala sort.

DAVID BUSQUETS

P- Massa gols, no David?

BUSQUETS- Si, crec que no ens mereixíem una derrota tan amplia pel joc que hem fet. Els hem apretat molt fins que ells han marcat els dos gols (el tercer i el quart) i aleshores ells ho han aprofitat.

P- Però hem fet una molt bona primera part.

BUSQUETS- Si, potser al principi ens ha costat una mica siuar-nos, però després hem jugat bé. A la segona no ha anat. Què ha fallat?. No sé. Estic massa emprenyat per saber què ha fallat. L’únic que sé és que si sempre juguem amb la intensitat de la primera part pocs equips ens guanyaran. Ja se sap que el Barça, quan el perdones, t’acaba guanyant

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *