CÀCERES: ELS DE DISSABTE SÓN 3 PUNTS MOLT IMPORTANTS

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada fan aquest dimecres la tercera sessió d’entrenaments de cara al partit de dissabte a les Comes contra el Voltregà. De fet serà una sessió dedicada en gran mesura a analitzar el joc que ha fet l’equip fins ara i com ha d’afrontar el compromís contra els osonencs. Per això hi haurà revisió del vídeo del partit contra el FC Barcelona i del que IHC i Voltregà van jugar a Sant Hìpòlit a la pretemporada i que va acabar amb victòria mínima per 1 a 2 dels de Francesc Monclús, amb dos gols de Pep Torras. El Voltregà arribarà a les Comes amb 3 punts i havent perdut també per 1 a 2 davant del líder, el Reus Deportiu, a casa. David Càceres, el capità de l’IHC, comenta els reptes d’aquest segon partit a les Comes, després de les dues derrotes a la lliga. Un partit per cert que arbitraran Prades i grima.

P- David, com està l’equip?

CÀCERES- Estem molt tranquils perquè hem perdut dos partits però hem donat bona imatge. Són dos partits que es podien perdre. Ara serà molt important obtenir els 3 punts dissabte. Com sigui. Encara que sigui per 1 a 0. Hem d’obtenir els tres punts i guanyar una mica de tranquil.litat.

P- Aquest dimecres feu vídeo per analitzar el joc de l’equip i també del rival. Començant per nosaltres, com veus el joc de l’IHC?

CÀCERES- Crec que bàsicament ens falta aprofitar les oportunitats que creem. Hem d’intentar millorar algunes coses del joc i aquesta crec que és la fonamental.

P- I el rival?. Quin Voltregà esperes a les Comes?

CÀCERES- Ells estan molt motivats. Tenen jugadors joves que poden jugar a la OK LLiga i això els dona més motivació. I a més hi ha el fet que tinguin entrenador nou, això els dona una motivació extra.

P- Precisament que el Ramon Rosanas ens conegui tant bé ens pot perjudicar?

CÀCERES- No,no ho crec. La veritat és que depenem de nosaltres. Si juguem com hem de jugar ho tirarem endavant.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *