ENSURT PEL DANI LÒPEZ

El davanter de l’Hormipresa Igualada, Dani Lòpez, ho donat un ensurt en l’entrenament d’aquest dimecres. Ha tingut una mala caiguda, després de xocar amb l’Edu i s’ha fet un petit esquinç al turmell. De moment el fisoterapeuta del club, Jordi Campo, ha descartat una lesió d’importància i s’esperarà a l’evolució de les próximes hores per veure com s’ha de tractar la lesió, si és que necessita un tractament més enllà del descans i dels antiinflamatoris, i per fer previsions de si podrà jugar dissabte a les Comes contra el Voltregà. Aquesta és la tercera incidència mèdica d’una certa importància que ha tingut l’Hormipresa IHC des que ha començat la pretemporada. Les altres dues són el trencament del tendó d’un dit de la mà del Sergi Montferri i la contractura d’abductors del David Busquets.

P- Dani, com estàs?

DANI- El turmell el tinc inflat i em fa una mica de mal. Dependrà de com passi la nit. Si em fa més mal o se m’infla més demà aniriem a urgències a fer radiografies.Ara la veritat és que em fa una mica de mal.

P- Com ha estat la jugada?

DANI- He anat a la tanca a disputar una bola amb l’Edu i hem caigut tots dos a terra. I jo he caigut malament, sobre el patí, amb el genoll doblegat i la cama enrera. I el turmell se m’ha torçat.

P- I quines sensacions tens en aquest moment?.

DANI- El Jordi s’ho ha mirat i li ha semblat que no era greu. De fet al primer moment no se m’ha inflat. Ara si, i em fa una mica de mal. Era molt al final de l’entrenament i ja no he continuat. I ara estic aquí amb gel i prenent antiinflamatoris. Però no et se dir com ho tinc perquè de fet és el primer cop que estic lesionat.

P- Creus que podràs jugar?

DANI- Per part meva segur. Si és per mi, li dic al Coco que m’ho enveni i a còrrer… Bé, jo diria que si que hi podré ser, queden 3 dies, puc descansar i de fet en moure’m cap als costats no em fa mal, em molesta més al caminar i també a l’estirar el peu. A veure si aquesta nit la inflamació baixa amb les pastilles i puc entrenar encara que sigui més suau.

P- La teva presència en el partit és important i més davant d’un equip que està defensant molt fort.

DANI- Si, si. És això el que ens ha comentat el Cesc. Que defensen molt dur, al límit. Però nosaltres juguem a casa. Seran els àrbitres els que hauran de vigilar-ho. Ells és normal que vinguin a defensar dur. Nosaltres el que hem de fer és jugar el nostre partit, agafar la nostra identitat. Treure-li profit als sistemes que portem dos mesos treballant. Defensar també molt intensament i intentar treure contratacs. I si no, és igual. Hem de treballar fort per fotre-la dins.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *