HORMIPRESA IHC 3 – VOLTREGA 0 . PRIMERA VICTÒRIA

Per fi. L’Hormipresa Igualada ha aconseguit els primers tres punts de la temporada. Ho ha fet en un bon partit contra el Voltregà que hauria d’haver quedat decidit abans i que podria haver acabat en golejada. La falta d’efectivitat davant de porta ha tornat a pesar i els igualadins han hagut de patir. Gràcies a això el Voltregà ha seguit dins del partit i ha tingut les seves opcions, però un sensacional Bargalló ho ha evitat. Primer 0 de la temporada pel porter igualadí.
El partit ha començat amb la sorpresa que l’Hormipresa IHC començava a la mitja pista contrària d’on ho fa tradicionalment ( després sabreu perquè) i amb la constatació que els àrbitres no serien aquesta vegada decisius. Havien passat 43 segons i s´han atrevit a marcar un penal en la primera acció dins de l’area de l’equip osonenc. No només això han fet repetir el llançament que Torelló li havia aturat a Torras, que havia entrat expressament a tirar el penal, perquè el porter visitant s’havia avançat. Llàstima que després ho ha repetit i els àrbitres ja no li han ensenyat la segona tarjeta ni tampoc han fet repetir el llançament. El primer gol del partit ha arribat molt d’hora. Ha estat a pilota parada també. De falta. Montferri ha engaltat un xut sec i gairebé arran de terra, que s’ha esmunyit per sota el braç del porter i ha anat de pal a pal. Era el minut 6 i mig i l’IHC es posava per davant en el marcador per primera vegada en tota la temporada. 6 minuts després l’Edu ha fet un gol providencial. Càceres ha fet un llançament llunyà i el màxim golejador de la temporada passada ha guanyat la posició per velocitat, s’ha avançat al porter, ha desviat la bola a l’escaire i ha fet pujar el 2 a 0, amb que ha acabat la primera part.
A la segona els gols s’han fet esperar, tot i que l’Igualada ha tingut moltíssimes accions, Càceres ha fet la xifra rècord de 11 assistències de gol. Això a més de contratacs, d’accions individuals sobre tot de l’Edu i del Busquets… Fins i tot remats al pal. Jordi Raventós ha tirat dues vegades a porta i totes dues han anat al ferro. El gol no arribava, a mesura que avançaven els minuts el Voltregà apretava més i l’Oriol seguia la seva exhibició. Un penal llençat per Dani Rodriguez i aturat també per Bargalló ha estat el moment més delicat per l’IHC. Era el minut 16. I tres minuts més tard ha arribat la jugada clau. La que li ha donat la tranquilitat definitiva a l’Hormipresa i ha provocat les protestes del Voltregà. Els osonencs han penjat una bola dins de l’àrea, Càceres l’ha rebutjat amb l’stick alt, d’aquí les protestes dels visitants que creien que podia ser penal, els àrbitres deixen seguir, la pilota rebutjada per Càceres es converteix en un passi de pista a pista per l’Edu, que aguanta l’entrada del defensa, assisteix a la seva esquerra a Busquets, sol davant de Torelló. El Busqui amaga cap a la dreta, retalla a l’esquerra i marca a mitja alçada. 3 a 0 i els tres punts es queden a casa, malgrat la pressió als últims minuts del Voltregà . L’Hormipresa IHC surt dels llocs baixos de la classificació i ja comença a pensar en el pròxim rival, dissabte que vé a Oviedo.

HORMIPRESA IHC: 3 .Oriol Bargalló, Sergi Montferri (1), Edu Fernández (1), David Busquets (1), David Cáceres, equip inicial. Pep Torras, Jordi Raventós.

VOLTREGÀ: 0 . Roger Torelló, Dani Rodríguez, Dani Camprubí, Quim Casalí, Jaume Moles, equip inicial. Guillem Vilaró, Jordi Callis, Miquel Plaza, Carles Rodríguez.

ORIOL BARGALLÓ

P- Grandíssim, Oriol. Suposo que avui no seràs tan autocrític, no

O- No home. Quan es deixa la porteria a zero és per estar tots molt contents. Crec que tots hem jugat molt bé avui

P- En tenies ganes d’això, dun zero, després de dos partits com els que haviem jugat fins ara.

O- Si, home, contra el Barça no mereixiem perdre per tant gols, van jugar millor del que sembla pel resultat 7 gols fan una mica de mal a l’equip i especialment al porter, no?. El zero ens ajuda a creure més en nosaltres mateixos.

P- I això que avui has tingut molta feina.

O- Si, en principi si. Juguem molt en base dels contratacs i ells ho han aprofitat alguna vegada. A més t’arriben bastant de tirs llunys, que són difíicils . Estàs tapat i a vegades les pares més per sort que perquè les vegis del tot.

DAVID CACERES

P- Quin partidàs, capità

D- Si, tot l’equip ha fet un bon partit. Hem tingut moltes oportunitats, però no les hem fet. Amb el 2 a 0 ells han tingut opcions i nosaltres hem hagut de patir una mica. Ens falta millorar això. Si avui haguessim estat més resolutius hauriem guanyat de golejada. Quan tenim controlat un partit ens falta acabar de sentenciar.

P- 11 assistències de mèrit, una de gol, un partit que has llegit com ningú, eh.

D- Si, a la segona part m’he trobat bastant còmode . A la primera m’ha costat més. I bé, aixo de les assistències és la carácterística del meu joc I ara haig de millorar més de cara a porteria, ja que m’està costant bastant de cara a porta.
P- Una cosa David, que ha passat que avui no heu començat jugant a la mitja pista que sempre utilitzeu?

D- Doncs ha passat una falta de senyoriu de l’equip contrari. Nosaltres sempre quan anem a fora respectem el que demani el capità de l’equip local. Li deixem que elegeixi. Avui no ha estat així. Han demanat sorteig. L’han guanyat i han demanat de posar-nos al cantó de camp on nosaltres començem sempre. Han intentat descentrar-nos així. De fet és el segon any que ho fan. També ho van fer l’any passat. I tampoc no els va servir de res.

EDU FERNÀNDEZ

P- L’home explosiu, tot i que ens deies que creus que et falta allargar l’explosió al final de la jugada. Dius que encara hi arribes sense la potència d’abans. És el cansament acumulat pel Mundial.

E- Si, avui m’he sentit molt còmode, me n’anava bé en els primers regats, en els controls orientats, però em falta arribar més sencer a la final de l’spint per resoldre millor les jugades.

P- Avui has fet un gol decisiu.

E- De fet és una jugada que sempre bsuquem amb el David. Com que sóc ràpid sempre vaig a buscar les boles de tir exterior per desviar-les i avui ha sortit bé. Ens ha donat la tranquil.litat que feia falta després de dos partits que havien jugat millor del que semblava pels resultats.Necessitavem una victòria i els 3 punts. Nosaltres estàvem molt tranquils però voliem guanyar.

DAVID BUSQUETS

P- Quin partit més intents, qui fart de pedalar quans qulimòtres que has fet avui David.

D- Bé, no se crec que tots ho hem fet bé, hem jugat amb molt compromís, i hem aconseguit una victòria molt important. I si hagueèsim afinat davant de porta hauriem fet molts més gols.

P- Avui hi havia electricitat a la pista.

D- Si, si, avui hem vibrat amb el partit, s’ha vist des del principi, hem estat còmodes, també en defensa, encara que en algun moment hem baixat el ritme una mica, però hem defensat bé. Només ens ha faltat frescura mental davant per acabar de sentenciar abans.

P- Tres punts que eren molt esperats després de les dues derrotes a la lliga,

D- Si, si, crec que estàvem molt convencuts, i hem de seguir així. Ara hem d’anar a guanyar, a emportar-nos els 5 pròxims partits.

FRANCESC MONCLÚS
P- La teva primera victòria en partit oficial. La necessitavem.

F- Una victòria sempre és balsàmica. I nosaltres la voliem. Primer pels espectadors per agrair-los el suport i ajudar a que hi hagi aquesta sintonia que avui hi ha hagut en algunes fases del partit. Quan hem jugat ràpid, amb velocitat, quan hem tingut bones ocasions s’ha vist aquesta comunió amb la grada. I també per nosaltres, per l’equip que necessitava aquest equip per veure que el treball té una recompensa, perquè necessitem anar a Oviedo amb tranquil.litat. Satisfet pel joc, perquè hi ha hagut un zero que també és molt important. És un revulsiu per l’equip. Perquè crec que hem fet un bon partit.

P- Has aconseguit que l’equip fes alló que li demanaves, que davant la baixa d’un home important com el Dani, l’equip fos encara més equip.

F- Si, és que som un equip que s’ha de crèixer davant les adversitats. Hem de saber suplir els jugadors que no poden jugar. I també aquells que no tenen el dia. I això ho hem fet. Hem ajudat els que no estàven fins, amb capacitat de sacrifici. I això fa equip. El caràcter, el compromís. Això s’ha aconseguit avui.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *