DANI LÒPEZ BAIXA DEFINITIVA PER DISSABTE

Finalment s’han confirmat els pitjors presagis i Dani Lòpez serà baixa aquest dissabte a les Comes contra el Voltregà. El davanter igualadí té un esquinç al lligament lateral extern del turmell de la cama dreta i haurà d’estar un mínim d’una setmana de baixa. No es pot confirmar al 100 per 100 la seva participació al partit de la quarta jornada a Oviedo però els metges del club confien que pugui tornar als entrenaments dimecres o dijous de la setmana vinent. De moment el jugador porta el turmell envenat amb un tipping, per no impedir del tot la mobilitat. Demà el fisioterapeuta Jordi Campo tornarà a examinar la lesió i decidirà si el canvia per un envenat més immobilitzador. La baixa de Dani Lòpez és un entrebanc important per Francesc Monclús perquè havia de ser una de les opcions ofensives de l’equip, que ara es quedarà amb només sis sèniors de pista.

P- Francesc, una baixa destacada perquè li tenies reservat un paper importnat en aquest partit, no?

MONCLÚS- Si, si tenia un paper molt clar. Ell és un referent ofensiu i hem treballat precisament perquè trobi opcions d’atac, per afavorir la seva profunditat. I ara la lesió trenca tot el treball que hem estat fent. Havíen preparat una alternativa amb l’Edu i el Dani junts, i tots dos s’estàven entenent molt bé. I és que el Dani estava en un moment molt bó de joc. I la lesió ens ho complica tot.

P- I quines opcions busqueu per cobrir la seva absència?

MONCLÚS- De fet el primer que els he dit als jugadors és que la seva absència ens ha de fer més forts com a equip. Ser només 6 sèniors ens ha d’obligar a posar-nos encara més la granota de treball. A nivell ofensiu, el fet de no tenir un jugador important al davant, ha de fer que busquem altres opcions de profunditat, per exemple amb el mateix David Càceres. La realitat és que l’equip ha de saber respondre a les absències.

P- La veritat és que estem molt poca sort, per no dir gens, aquest inici de temporada.

MONCLÚS- És cert. Vam tenir allò del Sergi, el Busqui i ara la del Dani, que potser és la més greu. Això ens impedeix estar al 100 % com a equip. Però esperem que la recuperació sigui ràpida i el puguem tornar a tenir en una setmana.

P- I dissabte arriba un Voltregà. Que n’esperes de l’equip d’Osona?

MONCLÚS- Doncs un equip bàsicament jove, que vindrà a fer el seu partit, que defensarà al límit del reglament. Un equip que ha fet dos bons partits a la Ok Lliga, guanyant a Vilafranca i perdent per la mínima contra el Reus. Haurem de saber jugar-hi. Ell seran durs i segur que ens costarà molt els minuts inicials, però si aconseguim trencar porteria serà una altra història.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *