HORMIPRESA 8 TENERIFE 2. MAMBO A LES COMES

L’Hormipresa IHC ha aconseguit el 1er mambo de la temporada (8 a 2) davant d’un Tenerife que fins ara només havia perdut per més d’1 gol contra el Barça. La victòria s’ha gestat en un gran segona part amb un parcial de 5 a 1, però ha començat a perfilar-se a la primera, amb la sucessió del 2 a 1 de Raventós i el 3 a 1 de Càceres, amb assistència del mateix Baba. Fins aquí els canaris (és un dir perquè el Tenerife té fins a 7 jugadors catalans) havien actuat amb sobrietat i eficàcia i el partit estava sent molt trabat.

L’IHC s’ha avançat amb un remat exterior de Busquets, que l’Edu ha desviat dins de la porteria. Una jugada assajada tan ràpida que ha sorpés fins i tot els àrbitres que han marcat el gol com si fos del Busqui i això ha condicionat les transmissions radiofòniques i televisives. Al final del partit els protagonistes han coincidit que el gol havia de ser per l’Edu. Era el minut 7. 6 minuts després Sánchez ha fet el gol de l’empat. Han estat els moments més complicats en els quals ha començat a brillar un majestuós Oriol Bargalló, amb aturades extraordinàries.. L’Oriol, una altra setmana de "The man in black" ha tornat a ser decisiu. L’IHC buscava trencar l’empat. Montferri ha donat el 1er avís amb un penal aturat per Nicolleti al minut 16. Dos minuts més tard ha arribat el trencament. Primer un gran gol del Baba, després d’una assistència de Busquets. El Baba ha aconseguit banda, ha fet diagonal dins de l’àrea, ha afrontat Nicolleti i amb un toc precís li ha aixecat la bola i l’ha enviada a l’escaire. Un gran gol. El mateix Baba ha fabricat el 3 a 1. Ha robat una bola, ha travessat mitja pista, ha habilitat Càceres que ha rematat a l’escaire el primer dels seus tres gols avui.

Amb aquest resultat ha acabat la 1era part. La segona ha estat tot un recital amb un percentatge d’encert dels igualadins esfereïdor: 14 remats, 5 gols, amb un mitjana del 33’3% d’eficàcia. Gols de tota mena, extraordinaris la majoria. Això i les aturades de Bargalló han acabat de destrossar els canaris.

El 4 a 1 al minut 3 i mig de Càceres de penal. De fet de 2on remat, Nicoletti ha aturat el primer tir i a l’aire l’ha caçat el capità i l’ha clavada dins. El 5 a 1: Montferri, remata per sota del cos del porter amb una assistència de l’Edu. 6 a 1 : Càceres, hat trick, amb un remat de la frontal que se li esmuny per sota al porter italià del Tenerife. 7 a 1: l’IHC treu una falta amb els jugadors visitants molt mes aprop de la bola que els que l’havien de treure. Fin i tot l’arriben a tocar abans que els igualadins. Busquets es prepara per tornar-la a treure i enlloc de passar-la a Montferri que ja estava apunt, veu com es desmarca el Baba i li passa directament a ell i Raventós marca el seu segon gol.

El 7 a 1 semblava que s’havia de convertir en definitiu, però a falta de 3 minuts el debutant Ton Baliu, de només 16 anys, molt actiu en els minuts que ha estat en pista, ha recuperat una bola a la zona de mitjos, ha servit pel Pep Torras, que avui ha tornat a l’equip després de la seva lesió, i aquest l’ha cedit al primer toc al Dani, perquè fes el gol del mambo (com gairebé sempre, en el seu primer remat a porta de la segona oportunitat en que ha estat a la pista). El Tenerife ha maquillat el resultat 8 a 2 amb un penal regalat: Gil ha fet força teatre tot i que l’Oriol ha reconegut que l’havia tocat lleugerament.

Finalmet tres punts molt importants per l’Hormipresa que es distancia de 3 punts precisament dels seus seguidors, Vilanova i Shum. A més amb la victòria contra el Tenerife s’ha assegurat matemàticament la seva participació a la fase final de la Copa del Rei a LLoret. El 8è classifcat, el primer dels que queden fora de la Copa, és el Liceo i té ara 16 punts. Només li queden dos partits, per tant ja no pot atrapar als igualadins que passi el que passi ja no podríen baixar per sota del 7è lloc i per tant no podríen quedar fora de la Copa. L’Hormipresa és el tercer equip que ho aconseguiex després de Barça i Reus. A més, el debut de Ton Baliu i el retorn del Pep Torras després de la seva lesió han culminat una gran jornada, en un partit que TV3 ha ofert en diferit pel Canal 33. El pròxim partit serà divendres a la difícil pista del Vic.

HORMIPRESA IHC: 8 /3/5 Oriol Bargalló, David Càceres (3), Sergi Montferri, (1), Edu Fernández, (1), David Busquets, cinc inicial. Pep Torras, Ton Baliu, Dani López (1), Jordi Raventós (2).

TENERIFE: Edi Nicoletti, Miquel Sánchez (1), Jordi Creus, Francesc Gil (1), Marçal Casadevall cinc inicial. Roger Pujol, Adrià Riera, Manuel Rodriguez.

Gols: 1-0 Edu, 1-1 Sánchez, 2 – 1 Baba Raventós, 3-1 PRIMERA PART. Càceres, 4-1 Càceres, 5-1 Montferri, 6-1 Càceres, 7-1 Raventós, 8-1 Dani , 8-2Gil (penal)

DAVID CÁCERES

P- Ens deies fa poc que volies ajudar a l’equip amb més gols. Avui hat-trick

DAVID – Si, he tingut la sort de fer 3 gols. No sóc dels que més en faig, però avui he tingut molta sort

P- Unes estadístiques a la 2ona part, impressionants, 14 remats, 5 gols. Ells, 22 remats i només 1 gol

DAVID- Si ells han arribat molt, però molt justos, en canvi nosaltres ho hem fet amb les idees més clares. El resultat potser és una mica més abultat del que ha estat a la pista però hem estat molt eficaços

JORDI RAVENTÓS

P- Has estat l’home decisiu en el moment de trencament del partit

BABA- Bé, tot l’equip ha fet un treball molt complert. La majoria han tingut els seu moment bo. I és el 2ª 1 i el 3 a 1 ens han donat molt seguretat de cara a la segona part. Ha estat una feina de tot l’equip

DAVID BUSQUETS

P- Quina visió en el 7 a 1 no?

BUSQUETS- Doncs no estava preparat. He vist el Baba i l’hi he penjat la bola i hem fet un gol maco

P- Una victòria amb temperament

BUSQUETS – Si, el de tots. Estem en una bona línia. Amb l’1 a 1el partit estava ajustat, però jugàvem a casa i no podiem fallar. Es un bon resultat per nosaltres, un referent per l’equip, ho ha vist Catalunya per la tele, el públic s’ho ha passat bé. Perfecte.

PEP TORRAS

P- Has tornat a jugar. Ja en tenies ganes, no?

PEP- Si, com dèiem divendres, hem pogut tenir per fi un partit còmode. Hem jugat molt bé. I jo m’he sentit bé amb bones sensacions. Tenia moles ganes de jugar. I ens ha sortit un bon partit en defensa i en atac.

TON BALIU

P- Enhorabona pel debut.

TON- Gràcies. No m’ho esperava però el partit anava bé i he pogut jugar uns minuts.

P- Què t’ha dit el Francesc quan t’ha dit surt.

TON- Ell, el Ramon i l’Ivan m’han dit que defensés fort.

P- Doncs ho has fet, 5 recuperacions, 1 assistència de jugada de gol, 2 remats, estadístiques de jugador de sènior. Fins i tot has estat prou descarat per fer un costa a costa i rematar a porta. Són assistències de sènior, eh!

TON- Home de sènior no, pero he fet el que he pogut i algunes coses m’han sortit bé.

P- Tens 16 anys, no. Deus ser dels més joves a debutar amb el 1er equip. L’últim cas d’un debut tan precós segurament és el de Joan Carles.

TON- Doncs és un bon exemple per a mi perquè ha estat un bon jugador.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *