ARA, 20 DIES SENSE HOQUEI. DESPRÉS, 7 PARTITS EN 23 DIES

Els jugadors de l’Hormipresa IHC tenen per davant 20 dies sense partits amb motiu de les festes de Nadal. Una pausa que aprofitaran per carregar piles per afrontar després la marató que els espera al mes de Gener. 7 partits en 23 dies, entre ells el debut a la Cers contra l’Uttingen i la visita del Barça a les Comes. Per aquest motiu el cos tècnic ha preparat un total d’11 sessions d’entrenament, pràcticament totes de caracter físic, un treball intens de càrrega per aguantar en condicions la represa de la competició. Aquesta setmana els jugadors de Monclús s’entrenaran de dilluns a dijous. La que vé ho faran tres dies, amb dues sessions fora pista (per exemple s’ha previst una ruta a peu a Montserrat, el dia 28, per fer un treball cardiovascular). . L’última setmana abans que tornin els partits els jugadors faran pista els dies2, 3,4 i 5. El 6 volaran cap a Suïssa i el dia 7 arribarà el debut a la Cers a Uttingen.

Ara mateix els suïssos són segons a la lliga del seu pais a 4 punts del Genève, amb 13 punts, 41 gols a favor i 13 en contra. El màxim golejador de l’equip és Patrick Saurer amb 13 gols en 9 jornades. Darrera seu hi ah Althaus amb 10, Wenger amb 8, Münger amb 6. El líder de la classificació és Re Cleto del Biasca amb 14. L’equip suís té 3 jugadors que van ser al Mundial de San José, el ja esmentat Stephan Wenger, Stephan Rubi i Björn Hauert. A la LLiga Europea han caigut davant del Noia que els ha derrotat els dos partits (6-3 i 0-4). La plantilla l’ha formen aquests jugadors:

Dalt: Burkhard Marcel (Hauptsponsor), Walther Thomas, Beer Reto, Mühle Philipp,
Althaus Marcel, Gurtner Christoph, Saurer Patrick, Gasser Erhard (TK-Chef / Vice-
präsident)

Baix: Münger Klaus (Präsident), Urfer Markus (Betreuer), Walther Remo, Schlegel Urs,
Pauli Stephan, Münger Andreas, Langenegger Roman, Suter Christian (Masseur)
Es fehlen: Grossen Simon / Burri Matthias / Wenger Thomas

P- Cesc, ja ha quedat establert el quadre de la Cers i la bomba ha estat l’eliminació del Barça. La Cers es complica, oi?

MONCLÚS- Si, la veritat és que estavem tots a la Corunya mirant el Barça de futbol i el Manel ens anava donant els resultats. I quan ens va dir el 4 a 1 del Barça va ser una decepció perquè tenim moltes esperances en aquesta competició. La Ok LLiga és complicada, hi lluitarem però és molt difícil, la Copa és una competició en que hi compta la sort i per això esperavem que la cosa ens anés bé a la Cers. Ara sense baixar les espectatives s’ha embolicat una mica, perquè a més ens podem trobar el Barça a les semifinals. Tenim el factor pista a favor però trobar-te un Barça sempre és un maldecap. Però no renunciem al valor que hi intentarem posar nosaltres.

P- I de l’Uttigen, que en saps?

MONCLÚS- Poca cosa. Estic pendent de parlar amb el Blai carda que hi acaba de jugar. L’IHC ja s’hi ha enfrontat a la prèvia de la lliga europea. El primer partit és allà i això els pot posar més pressió. Hem de guanyar els dos partits. Després de la derrota de dissabte ens anirà bé jugar a Suïssa per preparar-nos també de cara al partit del Barça tres dies després.

P- Altres anys acabavem bé l’any i la pausa de Nadal ens trencava el ritme i tornàvem pitjor de com ho haviem deixat. Ara acabem l’any malament. Pot ser vol dir que reiniciarem millor, no?

MONCLÚS- Home, aquesta és l’esperança que tenim. De fet per això treballem. Hem fet una primera volta bona, tret d’aquests dos últims partits i la segona part al Palau. Intentarem començar bé l’any. Però només ens en sortirem si tornem a ser un equip en defensa, si ho som per tirar els partits endavant i si podem millorar fora de casa, perquè ja portem 4 desplaçaments sense guanyar. Tot serà en base al treball i a estar molt units.

P- Al Liceo vam tornar a encaixar massa gols. Va ser una repetició atenuada del que va passar a Vilanova?

MONCLÚS- No ben bé. No van ser les mateixes mancances. A Vilanova tots els gols van ser en contres o transicions. A La Corunya 4 gols van ser en defensa estàtica i un de falta directa. Són valors diferents a corregir. I és per preocupar-nos una mica perquè fins ara defensàvem molt bé l’estàtic. I va i te’n fan 4. Això vol dir que hi va haver errades individuals, van faltar ajudes. Són coses que haurem de treballar.


[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *