CANVI DE RIVAL. ENLLOC DE l’UTTIGEN, ARA EL QUEVERT.

L’Igualada s’ha trobat amb un canvi d’última hora de rival pels vuitens de final de la Copa de la Cers. La renúncia de Benfica i Oliveirense a disputar aquesta competició ha provocat que l’Uttigen passi a ser segon equip amb millor rànking, i que el rival dels igualadins siguin els francesos. El quart equip repescat de la Lliga Europea haurien de ser els alemanys del Cronenberg, però acabaran sent els francesos de La Vendeene. De tota manera a la pàgina oficial de la Cers encara no apareix ni una paruala d’això i més que saber-ho per una comunicació oficial del màxim organisme del patinatge europeu ha hagut de ser el mateix club qui ho ha hagut d’investigar i al final ho ha pogut confirmar de les mateixes instàncies europees. El fax de confirmació ha arribat després. El canvi de destinació arriba quan l’IHC ja havia començat els tràmits pel desplaçament a terres suïsses. I és que només falten 16 dies pel primer partit (i això tenint en compte que hi ha aturada de les competicions per les festes de nadal, perquè en realitat el de la Cers és el partit més immediat que jugaran els igualadins.

La Copa de la Cers d’aquesta temporada és una competició minada de sorpreses. Primer va ser la renuncia dels equips portuguesos del Barcelos i Juventude de Viana, per problemes econòmics. El substitut elegit per la Federació Portuguesa, el Nortecope també va dir que no i finalment el potent hoquei portugués es va quedar amb només un representant, el Portosantense. Després va venir el garbuix del sorteig. Com ja va denunciar la mevaweb en el seu moment el resultat inicial del sorteig es va canviar 30 hores després. Tot i que els responsables de la Cers ho neguen hi ha proves escrites que els aparellaments es van variar. Després va esclatar la bomba. El Barça quedava eliminat de la LLiga Europea i queia a la Cers. I ara arriba el cop definitiu. Benfica i Oliveirense (aquest convidat per la Cers en substitució del Benfica) renuncien també a participar-hi. Argumenten també motius econòmics. En declaracions al diari portugués Record, el president de l’Oliveirense assegura que no hi participaran i que "es concentraran en competicions nacionals. Els motius són econòmics". És evident que tot queda ara trastocat. Per exemple en semifinals l’absència de l’equip de Lisboa hi incidiria sobremanera ja que si el Vilanova hi arriba tindria un rival que sortiria dels aparellaments nantes-La Vendeene i Uttigen-Herne Bay, un camí més assequible que si l’equip de Querido hagués de visitar Da Lus. . Quedaria a més aquesta plaça lliure dels que cauen de la lliga europea que no serà pel Cronenberg que és el 18è del ràmking, sino per la Vendeene que és número 21 i que disputarà un derby francés contra el Nantes. En poques paraules un autèntic desproposit.
Mentrestant pel que fa a l’actualitat estricta aquest dimarts els jugadors, que segueixen amb el plà de preparació previst, han fet el tradicional pica-pica de Nadal en companyia del president de l’entitat, Francesc Fontanelles, i de membres de la directiva del club.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *