APRETADA FÍSICA

Els jugadors de l’Hormipresa Igualada segueixen la seva preparació de cara al partit de dissabte a Lloret. De fet la mirada de tècnics i jugadors va una mica més enllà. Conscients que una part important de la temporada es decidirà aquest mes de febrer (Copa del Rei i semifinals de la CERS) el cos tècnic ha preparat un programa físic que busca que els jugadors estiguin al màxim d’explosivitat per aquestes dates. Per això, tant aquesta setmana com sobre tot les dues pròximes, hi haurà una càrrega física molt alta. Per posar un exemple en les setmanes sense partit els dimarts els jugadors acostumen a fer sessió de peses només un dia, el dilluns. Aquesta setmana ja en faran dues (dilluns i dimecres). Tot i que ara els jugadors poden estar més cansats ara es considera prioritari estar en el punt òptim en el moment decisori de dues competicions. A més hi ha el valor afegit de si es tiren endavant els partits tot i aquesta acumulació d’esforç, s’aconsegueix també una càrrega moral més que evident.
Aquest dimarts els jugadors han fet també sessió de vídeo per analitzar el rival i els últims partits jugats per l’IHC (Oviedo i Quevert) i després han fet el sopar setmanal. L’Edu Fernàndez ha pogut participar sense problemes a l’entrenament d’avui, després que ahir va rebre un cop a la boca. Ell mateix li ha tret importància. "No és res important. Vaig tornar a rebre a la boca i se’m movia una mica una altra dent. I segurament m’hauran de retocar la protecció que hi porta a la part posterior de les dents, però res greu". El davanter igualadí estarà a disposició de Francesc Monclús de cara al difícil compromís de Lloret, un equip que fa 4 partits que no perd a casa. De fet l’any passat l’IHC hi va aconseguir la victòria per un ajustadíssim 0 a 1, en un gran partit dels dos porters.
Tot i que ara la Ok Lliga li pren el protagonisme a la Copa de la Cers, hi ha notícia sobre la competició europea. El partit d’anada dels quarts de la final que enfrontarà a les Comes l’Hormipresa i el Ploufragan el dirigirà un àrbitre italià, Àngelo Perrone.
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *