UN ALTRE COP L’EDU. I TAMBÉ EL DAVID.

Aquesta està sent la temporada dels ensurts. No hi ha pràcticament un entrenament que no ens en ofereixi algun. El d’aquest dimecres l’han protagonitzat David Càceres i Edu Fernàndez, tots dos amb problemes estomacals. L’Edu és qui s’ha emportat la pitjor part perquè no ha pogut acabar l’entrenament. Una sessió la d’aquest dimecres que ha seguit sent molt física, sense oblidar però la tàctica específica pel partit de dissabte contra el Lloret. Els jugadors han fet molta estona de partit, amb un treball orientat al que l’IHC es pot trobar a la pista lloretenca, en un partit que arbitraran la parella Bifet i Lòpez-Exposito.

P- Jordi, que us espereu dissabte?

RAVENTÓS- Bé. sabem que juguen molt al 2 i 2. El Jordi i el Torra a dins i el Carbó i el Calero fora penjant moltes boles i rematant molt de lluny. Ja sabem que el Jordi i el Torra es mouen molt bé dins de l’area i toquen totes les boles molt bé.

P- Tot i això, l’any passat va ser un partit de pocs gols


RAVENTÓS- Si, 0 a 1, no?. De tota manera ja saps que això depén de cada partit. Però, en canvi, habitualment els partits del Lloret acaben amb molts gols. És un equip que sempre busca el contratac. Jo, de fet, els partits amb ells, els que tinc a la memòria són amb molts gols.

P- El partit de dissabte contar el Quevert va servir de poc en l’aspecte col.lectiu però a titol individual ens va permetre veure un Baba molt actiu en el joc, contundent en defensa, dirigint l’atac, incisiu de cara a porta. Et va servir per recuperar una mica el nivell de joc, no?

RAVENTÓS- Si. la veritat és que des de Nadal no estava passant una bona ratxa. Ara fa dues setmanes que entreno millor i el partit de la setmana passada i també el de dissabte ja em van anar més bé. Em vaig sentir millor a la pista. I tot i que el partit amb els francesos era més assequible, jo m’ho vaig pendre com un altre partit qualsevol. Era molt important per a mi i vaig jugar al màxim. I la veritat és que em vaig sentir a gust a la pista.

Per cert aquest dimecres s’han acordat els esdeveniments d’hoquei que transmetrà TVE. En una reunió entre representants de l’ens i de la FEP s’ha decidit transmetre els partits de la Copa del Rei que es disputaran del 9 al 12 de març a Lloret, a través de la 2 i Teledeporte. A més també s’emetran els partits de la Final Four de la LLiga Europea i el Campionat d’Europa Sènior de Monza.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *