BARGALLÓ: HEM D’INTENTAR ESTAR A L’ALÇADA DE LES COMES

La plantilla de l’Hormipresa Igualada ha tingut aquest divendres dia de descans a l’espera del partit d’aquest dissabte a Lloret. Aquesta ha estat una setmana de molt treball físic i tàctic, pensant no només en aquest enfrontament sino en el els moments decisius de dues competicions, Copa del rei i Copa Cers, que s’han de disputar en menys d’un mes. Els igualadins tenen molt respecte pel Lloret malgrat la seva mala classificació per dos motius: perquè a la seva pista tenen uns resultats òptims (només han perdut dos partits) i perquè la plantilla costanera té jugadors de gran nivell (que seguiexen per cert aquella fòrmula tan tòpica de de barreja de veterania (Guillen-Calero) i joventut (Torra-Carbó) . A l’espera del partit l’actualitat del club passa per les decisions del Comité de Competició. Aquesta està sent una temporada realment estranya en relació a les sancions. L’IHC continua sent un equip amb poquíssimes targetes i amb un pavelló on hi impera l’esportivitat. I en canvi si un fa una ullada a la llista de sancions i expedients oberts descobrirà una preència inusitada del club. I ara l’Igualada hi torna a aparèixer i per partida doble. Primer, el club rep una sanció de 30 euros perquè els àrbitres del partit IHC-Barça van fer constar a l’acta que les xarxes de les porteries no estaven en condicions de permetre jugar un partit. El club ja hi va presentar un escrit de protesta però la sanció ha acabat arribant. Ara l’IHC pot presentar recurs davant del Comité d’Apel.lació en el termini de 10 dies. Per cert, les xarxes ja han estat canviades pel Patronat d’Esports. El segon punt fa referència a la protesta presentada per l’Oviedo per aquell cas de la doble targeta blava als dos porters de l’equip asturià. Sobre això el Comité de competició ha decidit traslladar l’expedient al president del Comité d’Àrbitres perquè estudii el cas i l’actuació de l’àrbitre Melero Lòpez. Per cert, el club no tenia cap confirmació oficial que l’Oviedo hagués presentat una protesta per aquest fet.
Més enllà de sancions i expedient, tota l’atenció de socis i seguidors està posada a Lloret, una pista on l’IHC hi va guanyar la seva primera Copa del Rei i on l’any passat l’equip es va emportar els 3 punts, en un partit amb un marcador gens habitual, 0 a 1.

P- Oriol, tornarà a ser un partit de porters, com l’any passat?

BARGALLÓ- Home, en un esport com aquest que és molt ràpid, si les defenses no estan atentes, els porters hi tenim bastant a perdre. L’any passat el resultat va ser molt ajustat. Aquest any ens esforçarem perquè ells facin els mateixos i nosaltres algun més.

P- Com arriba l’equip a aquest equip?

BARGALLÓ- Ara arriben moments decisius de Copa del Rei i Cers i hem d’aprofitar per carregar forces. Això potser farà que ho notem en algun partit, però per aquesta setmana tots estarem bé. El treball que hem fet ha estat bó i ha de ser positiu per nosaltres.

P- Que et fa por del Lloret?

BARGALLÓ- Home, a casa són molt forts. Amb Calero tenen una bona solució defensiva per la seva experiència i carbó i Torra són molt hàbils i el Jordi, encara que passin els anys ell està igual, sempre està bé, al peu del canó. La veritat és que no m’esperava que estigués on estan ara , però a casa seva són molt complicats. gairebé ho han guanyat tot.

P- Però vosaltres també necessiteu un bon resultat fora, no?

BARGALLÓ- La veritat és que els últims partits fora no hem estat a l’alçada de les Comes. Hi haurem d’intentar posar remei a partir de demà.

P- Amb una gran actuació de Bargalló?

BARGALLÓ- Tant de bó. Que destaqui i que també ho facin 3 o 4 jugadors perquè han fet un hat trick cadascú. La veritat és que hi posaré tot el que pugui i més però esperem que no faci falta.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *