L’EDU, OK

Edu Fernàndez s’ha pogut recuperar de l’afecció estomacal que ahir el va obligar a abandonar l’entrenament abans d’hora. Aquest dijous s’ha pogut entrenar amb normalitat tot i que estava una mica més feble i mantenia un lleuger mal de cap. El davanter igualadí podrà jugar a Lloret sense problemes. Els jugadors han fet una sessió de preparació amb molta implicació, destinada a treballar situacions de joc amb les que es poden trobar a Lloret. Els tècnics han intentat lligar aspectes defensius i també coordinar transicions, tot això amb molt volum de partit. Es vol evitar els efectes del joc de l’equip costaner, basat en el 2 i 2 amb Calero al darrera provant molt el xut, acompanyat de carbó que fa moltes diagonals i té molta facilitat per gunayar la posició en velocitat. I al davant amb homes perillosos com Guillén o Galan, molt explosius, molt ràpids, perillosos en els rebots, o Torra menys ràpid però amb molta qualitat. Davant d’això l’IHC haurà d’oposar-hi molta concentració i molta intensitat defensiva. Després d’una setmana de molt treball físic, els jugador estan una mica cansants però ara disposaran d’un dia de festa, aquest divendres, abans del partit de dissabte a les 8 del vespre.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *