MONCLÚS: LA NEU ENS HA TRASTOCAT ELS PLANS

A les pròximes hores quedarà fixada la data per recuperar el Llotret-Hormipresa IHC, ajornat dissabte per culpa de la neu. Demà és l’últim dia per presentar la nova data, ja que el cos tècnic de l’IHC preferiria jugar el dimarts 7 de febrer i la notíficació s’ha de fer arribar a la FEP amb 10 dies de marge. En principi no hi ha d’haver problemes per jugar el partit en aquesta data perquè el tècnic del LLoret hi està d’acord.

Els jugadors de l’IHC tornen aquest dilluns a la feina després de 4 dies d’estar aturats. Cosa que no han fet els seus dos següents rivals. L’Alcoi va empatar a 1 a casa contra el Reus, un partit que es mereixia guanyar i el Ploufragan va golejar a domicili al cuer, Al Ergue Gaberic, per 2 a 14. L’Alcoi arribarà, doncs, a les Comes amb la moral molt alta perquè va fer un gran partit davant del segon classificat a la lliga, amb un Mellado extraordinari. El Reus no va poder empatar fins a 4 minuts pel final amb un gol des de lluny, molt afortunat, de Jordi Garcia. L’altre rival d’aquesta setmana, els bretons del Ploufragan, també vindran a les Comes molt reforçats per la seva golejada a domicili. Tot i que la victòria no els ha permés escalar llocs a la classificació, segueixen 5ens, si que han millorat les seves estadístiques (ara tenen un més 35, 68 gols marcats, 33 d’encaixats). I si algú ha afinat punteria és Sebastien Landrin que dissabte va fer 6 gols i s’ha quedat coma màxim golejador de la lliga francesa en solitari, amb 22 gols, deixant enrera el seu company d’equip Guirec Henry amb qui estava empatat a 16 gols i que dissabte "només" en va fer 3. La resta de golejadors del Ploufragan van ser Gouiffés (3), Salicrú (1) i Richard (1). Els rivals, per tant arribaran a les Comes més rodats que els igualadins, que en contrapartida podran estar més frescos.

P- Cesc, ens ho complica molt la suspensió?.

MONCLÚS- Si, si. Ens va malament perquè la setmana que vé volíem apretar molt per la Copa del Rei i ara haurem de mirar-ho. La millor data per nosaltres seria el dia 7, perquè venim dels francesos i anem a Vilafranca, però també és cert que el dia 6 i el 8, és a dir el dia abans i el dia després del partit havíem previst jornades molt intenses amb peses i ara això ens ho trenca una mica. Ho hem d’acabar d’estudiar.

P- I de cara al partit de dimarts, ens perjudica?

MONCLÚS- Home. Estem sense entrenar des de dijous. I avui tot i que farem una sessió de qualitat és el dia abans d’un partit i no podem forçar. A més el david Càceres fa 15 dies que no juga. El Sergi va jugar poquet contra el Quevert. En contrapartida, potser estarem més frescos.

P- I ens arriba un Alcoi envalentit per l’empat amb el Reus.

MONCLÚS- Si. Els vaig estar veient. Havia de guanyar l’Alcoi de sobres. Va empatar el Garcia a falta de 4 minuts. L’Alcoi és un equip que si està concentrat i dins del partit és molt complicat. A vegades si els marques dos o tres gols perdent concentració. Però tenen el Raul marin i un davant molt bó, són contundents al darrera, un bon porter…És un rival molt compensat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *