ENCARA LA NEU

La neu segueix causant-li maldecaps a l’Hormipresa Igualada. Els jugadors de Francesc Monclús no han pogut fer aquest dilluns un entrenament en condicions per culpa de la neu acumulada a la teulada del pavelló. Com que hi ha algunes goteres (detectades per cert des de fa temps i a punt de ser intervingudes) l’aigua s’hi ha anat filtrant i ha acabat deixant la pista pràcticament inutilizable. Per culpa d’això només s’ha pogut fer un entrenamet a mitges. S’ha fet càrrega però poca tàctica. Els tècnics creuen que l’Alcoi mantindrà a les Comes el seu 2 i 2, que els assegura un bon balanç defensiu, i seguiran refiant-se en atac de la rapidesa d’homes com Marin o l’ex-igualadí Altarriba. El porter Jordi Mellado, un altre ex-IHC, està en un gran estat de forma i va ser el més destacat de l’empat a 1 enfront del Reus. De tota manera els alcoians poden tenir la baixa de l’argentí Cabañuz per acumulació de targetes blaves. En principi hauria cobert el primer cicle de 5, però no es pot confirmar perqué el Comité de Competició encara no ha fet pública la llista de sancionat. Com tampoc se saben oficialment els àrbitres d’aquest partit que es jugarà a les Comes a partir de 2/4 de 10. Sigui com sigui l’IHC ha preparat l rèplica al joc de l’Alcoi a base de molta defensa d’ajuda, de molta velocitat en les transicions i també en el posicional a fi i efecte de fer moure la defensa. Monclús podrà disposar de tots els seus jugadors. El dubte és com estarà la pista si segueix havent-hi neu a la teula i seguiex filtrant-se per les goteres.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *