L’IHC, EN RUTA

L’Hormipresa Igualada ha sortit aquest matí a les 8 per carretera en direcció a la Bretanya on aquest dissabte jugarà el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de La Cers contra el Ploufragan amb 7 a 2 del partit d’anada. El viatge durarà unes 10 hores i en principi l’expedició igualadina espera arribar entre 6 i 7 de la tarda a la Côte d’Armor. Els igualadins provaran la pista on s’haurà de jugar aquest partit el mateix dissabte a les 10 del matí. Els tècnics també aprofitaran les hores de concentració per repassar el vídeo de l’enfrontament contra el Reus i intentar trobar solucions als problemes de l’equip als últims partits.

Aquest dijous els jugadors s’han entrenat per espai d’una hora, ja que prèviament hi ha hagut una xerrada per analitzar la situació actual a les diverses competicions. A l’entrenament s’han treballat les situacions de partit que els igualadins es poden trobar a la pista bretona. Els tècnics han insistit en la necessitat de tornar a disfrutar a la pista com a punt de partida imprescindible per recuperar el nivell de joc de la primera volta. Monclús ja ha confirmat que Albert Dalmau tornarà a ser el porter titular igual que a la resta dels partits que s’han jugat fins ara a la competició europea. El tècnic igualadí té el problema de l’estat físic de dos dels titulars: Busquets encara nota la contractura als isquiotibials de la cama dreta i l’Edu la duresa dels rivals i l’exigència de dues temporades seguides sense descans.

La situació actual de l’IHC genera preocupació entre els aficionats. I això s’ha traduit en un augment de l’interés per l’actualitat diària de l’equip. Aquest dimecres, per exemple, s’ha convertit en el tercer dia amb més visites a la mevaweb des de la seva creació, (145). El primer continua sent el 26 de Maig d’aquest any (data de la notícia de la destitució d’Albert Folguera) que en va registrar 179. Per correspondre a aquest suport de l’afició els jugadors volen oferir un bon partit a Ploufragan a més de garantir-se el pas a les semifinals on es trobarien a un FC Barcelona que acaba de perdre, per cert, un dels seus puntals més importants per 6 setmanes. Es tracta del porter Aitor Egurrola que va ser operat dimecres d’una lesió al menisc que es va fer a la pista de les antigues casernes de Vilanova. Això farà que en la hipotètica semifinal contra l’Hormipresa Octavi Tarrés ocupi la porteria blaugrana. En l’òrbita blaugrana també destaca la confirmació de l’adeu de ramon Benito després de 7 temporades al club i la més que probable arribada de Mia Ordeig, cedit ara al Vic.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *