L’HORMIPRESA IHC JA ÉS A PLOUFRAGAN

L’expedició de l’Hormipresa Igualada ja ha arribat a Ploufragan després d’haver cobert per carretera els més de 1.200 quilòmetres que separen aquesta població bretona d’Igualada. L’equip ha arribat a ¾ 10 de la nit, gairebé 3 hores més tard del que tenien previst. L’IHC s’ha instal.lat al mateix Ploufragan on esperaran l’inici del partit, previst per 2/4 de 9 del vespre. Els jugadors igualadins podran provar la pista aquest dissabte a les 10 mati, en un entrenament que servirà també per estira musculs després d’un viatge esgotador. Els jugadores han reconegut que estan molts cansats del viatge per carretera, Les hores de concentració serviran també per visionar el partit de la derrota a casa contra el Reus i per mantenir diverses converses col.lcetives i individuals destinades a trobar sortides al mal joc actual de l’equip. Albert Dalmau tornarà a tenir l’oportunitat d’ocupar la porteria i alguns dels jugadors habitualment suplents poden seguir tenint minuts per agafar ritme. Qui millor està aprofitant aquests minuts que els dona l’entrenador és Dani Lòpez que ja porta 11 gols a la Ok LLiga.

P- Dani, A Ploufragan tenim la primera oportunitat de recuperar la imatge que s’ha perdut als últims partits, no?

DANI- Si, si. Ho hem d’aconseguir. No ens queda un altre remei. Hem de treballar junts per recuperar la línia de joc. Haurem d’estar al 100 per 100 contra el Ploufragan i després mantenir el ritme contra el Blanes, i el Barça a la Cers.

P- En sabeu alguna cosa de la pista?. Del joc d’ells ja en teniu referències.

DANI- No, de la pista no en sabem res. Ens anirà bé l’entrenament. Ells aniran a jugar el seu partit i nosaltres hem de saber fer el nostre, aprofitant els 5 gols que portem d’aventatge. Ells sortiran forts, aniran de bòlit, picaran molt. Nosaltres hem de jugar amb cap, tenint en compte el resultat ampli que tenim de l’anada. Això no vol dir anar a mantenir el resultat. Si podem sentenciar, millor. Però hem de jugar tranquils.

P- Per cert, a les semifinals ens podríem trobar un Barça sense Egurrola.

DANI- Bé, primer hem de passar. Si passem, el Barça segueix tenint un gran equip. És cert que també tenen un gran porter, un dels 3 millors i això es nota. Ara, això ha de ser una motivació extra per nosaltres, els davanters. Som nosaltres els que els hem de posar el dubte dins.

P- Les últimes converses amb jugadors, tècnics i directius van en el mateix sentit. Depenem de nosaltres. Encara ho tenim tot a l’abast.

DANI- Exacte. Encara no hem perdut res. Hem d’estar tots a una. Tirar tots del carro. Ara venen les coses serioses. Si ara hem tingut una crisi, millor ara que d’aquí a 2 o 3 setmanes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *