HORMIPRESA IHC 1 – FCB 3. ADEU A LA CERS

L’Hormipresa Igualada ha quedat eliminat de la Copa de la Cers després de perdre per 1 a 3 a les Comes contra el FC Barcelona en un partit molt ràpid i intens i en el qual els igualadins han merescut millor sort. Segurament pensar en la remuntada era una utopia però pel que s’ha vist a la pista un empat o fins i tot una victòria per la minima de l’IHC hauria estat perfectament possible.
L’Hormipresa ha sortit decidit a posar-se per davant en el marcador com a única alternativa vàlida en un partit d’aquestes característiques. Això ha propiciat que el joc fós vistós, molt vertical, i que hi haguessin oportunitats a les dues porteries, molt ben resoltes per Bargalló i Tarrés. Com ja és gairebé una tradició aquesta temporada, quan millor jugàven els igualadins ha marcat el Barça. En una jugada afortunadíssima. El negro ha rematat des de gairebé mitja pista, ha rebotat en l’stick de Busquets (el millor home del partit d’avui) i ha acabat entrant a la porteria igualadina. Era el minut 9 i l’eliminatòria es posava encara més costa amunt. L’IHC, però, no ha afluixat i amb el suport constant dels 700 espectadors que gairebé han omplert les Comes ha seguit posant setge a la porteria de Tarrés fins que Càceres ha aconseguit marcar el gol de l’empat. Era el minut i la jugada l’ha arrencada Oriol Bargalló amb una magnífica aturada a D. Paez, l’Igualada ha muntat contratac, Càceres ha arribat amb la bola controlada fins a dins de l’area on ha aguantat control, ha fet revers i ha enviat la bola a l’escaire. Un gran gol del capità. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al final de la primera part. No hi ha hagut més gols però si moltes oportunitats. La gran majoria pels igualadins que han doblat les estadístiques dels blaugranes. 20 accions clares de gol per l’Igualada, només 10 pel Barça.
La segona part ha seguit la mateixa dinàmica que la primera. Un hoquei ràpid i vibrant. I més accions d’atac de l’Igualada que del Barça. Però han estat els blaugranes els que s’han tornat a avançar al minut 12 i mig amb una grandíssima acció de Panadero que ha fet un slàlom aguantant la càrrega que li han fet dos jugadors igualadins fins que s’ha plantat dins de l’area i ha batut per alt Bargalló. Segurament hi ha hagut també una conjunció de dues errades defensives (no acabar de fer caure el jugador i no tancar bé la defensa d’ajuda), però el que és inquestionable és la qualitat del gol del jugador de Voltregà. L’IHC ha encaixat malament el gol i el seu joc se n’ha ressentit. Primer, amb una pèrdua de concentració que ha propiciat més atacs blaugranes amb aventatge que han estat resolts per un gran Oriol Bargalló i després, per un excés de precipitació que ha provocat que les ocasions ofensives perdessin la claredat de la primera part. Tot i això n’hi ha hagut com per poder empatar el partit, però a falta d’un minut i mig una errada defensiva ha permés a Benito de fer 1 a 3 decisiu d’un remat ras, arran de pal. Per tant el Barça jugarà la final de la Cers contra el Vilanova (4 a 1 contra La Vendeene) i l’Hormipresa haurà de centrar-se ara a aconseguir la millor classificació possible en les 5 jornades de lliga que queden pel final de la fase regular. Tot i que els dos últims partits contra el Barcelona han acabat amb derrota, l’esforç dels jugadors no hauria de ser desaprofitat. Hauria de servir com a tractament d’auto-confiança. Si l’equip és capaç de seguir jugant així, si es manté la intensitat en els próxims partits, les estadístiques de victòries haurien de millorar ostensiblement.

HORMIPRESA IHC 1 (1/0) O. Bargalló, Càceres (1) Montferri, Edu, Busquets, equip inicial. Raventós, Torras i Dani.
FCB 3 (1/3) Tarrés, Negro (1), Benito (1) , Borregan i D. Paez, equip inicial. López, Panadero (1), Masoliver.

GOLS: 0-1 Negro m 9=, 1-1 Càceres m 13. SEGONA PART. 1-2 Panadero m 12’20. 1-3 benito m 23’30.

INICIDÈNCIES: Pràcticament ple a les Comes. Més de 700 espectadors. Entre ells, diversos clubs d’hoquei, el Montbui, el Capellades o el Manresa i l’esplai d’Àuria.

EDU FERNÀNDEZ

P- No ha estat possible. Hi hem posat el joc, però ells els gols.

EDU- Si, bé. La veritat és que nosaltres hem sortit a apretar molt. Però no hem tingut la sort de marcar cap gol com volíem per anar per davant en el marcador i ells han tingut la fortuna amb una bola desviada. El nostre objectiu era posar-nos per davant i a partir d’aquí intentar fer més gols.

P- Haurem d’oblidar la Cers i centrar-nos en els 5 partits que ens queden de lliga. La sensació que ens queden d’aquests partits és que si sabem jugar amb aquesta intensitat no hauríem de repetir els problemes que hem tingut en aquesta segona volta, no?

EDU- Si, la veritat és que si sempre sortíssim així , els partits com els de l’Alcoi o el Vilafranca, o equips com aquests els hauríem tirat endavant i ara enlloc de parlar de lluitar pel quart lloc podríem estar-ho fent pel tercer o potser més amunt encara. Però, vaja, estem on estem i a partir d’ara ens hem de centrar en aquests partits, començant pel de dimarts contra el Tordera.

P- Ens han pogut anar bé aquests dos partits molt complicats contra el Barça per refermar-nos com a equip?

EDU- Home, jugar contra el Barça té això que pots perdre perquè sóm molt bons i tenen més pressupost i tot això, però vaja nosaltres hem lluitat al màxim. I el que hem de fer és passar aquesta intensitat contar equips teòricament inferiors com pot ser el Tordera, no? El que no pot passar és que perdem contra aquests equips.

ORIOL BARGALLÓ

P- Molt treball, molt sacrifici, moltes aturades de mèrit, però hem dit adeu a la Cers. Ara ens haurem de centrar en la lliga.

BARGALLÓ- Si, entrava dins del possible que diguessim adeu a aquesta competició avui. El problema és que no hem guanyat a casa i a casa no podem perdre ni contra el Barça.

P- I hem estat a punt de fer-ho. Si més no s’hauria pogut empatar. Però una errada nostra i no aprofitar les ocasions ens ha tornat a passar factura

BARGALLÓ- .Si, si. És la història de sempre. A nosaltres no ens entren i a ells els acaben entrant. I ells s’emporten l’eliminatòria

P- Centrem-nos en la lliga. 5 partits de lliga regular per mantenir la intensitat, no Oriol.

BARGALLÓ- Si. L’actitud és molt bona. I si seguim així teòricament cap equip ens hauria de poder guanyar. Però el cert és que no n’hi ha prou amb l’actitud moltes vegades i encara haurem de posar-hi més sacrifici i esforçar-se més tots plegats.

P- Has fet comptes dels punts que ens fan falta?

BARGALLÓ- No, la veritat és que no. L’important és guanyar partit a patrtit i al final ja farem comptes. I si són els 5, millor.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *