MONCLÚS: HEM D’ACABAR AMB LA FALTA DE GOL

L’Hormipresa Igualada ha fet aquest dilluns l’únic entrenament possible per preparar el partit de la Ok LLiga d’aquest dimarts a les Comes contra el Tordera (2/4 de 10 amb arbitratge de Delfa i Sanchez). Els jugadors han fet vídeo, repassant el partit de la primera volta al parroquial de Tordera, que va acabar amb empat a 2. I després han fet una sessió molt suau (partit de dues parts de 10 minuts), perquè encara es noten els efectes del sobreesforç de dissabte contra el Barça i la intenció és que els jugadors puguin arribar frescos al partit contra els torderencs. Un equip que estarà molt descansat perquè fa dues setmanes que no juga cap partit oficial i que de fet arriba ple de moral perquè porta una segona volta molt bona. Està imbatut des de fa 6 partits, amb 4 victòries i dos empats. En realitat si només es miressin aquests partits ocuparia el segon lloc a la lliga darrera del Barcelona.

P- Un rival, per tant, molt complicat, Cesc?

MONCLÚS- Si, si. La veritat és que amb la incorporació de Santi Pons, la juventut de Formatgé, Serra, Roca, amb la veterania de Martos, és un equip molt competitiu.

P- Davant d’això hem de mantenir la intensitat dels últims partits, no?

MONCLÚS- Si. La lectura que fem és que estem fent bé les coses. Només ens falla l’eficàcia davant de porta. Tots estem convençuts que demà trencarem aquesta dinàmica com ja vam fer amb el Blanes. Ho intentarem de totes totes.

P- I és que venim de dues derrotes, però amb una molt bona impressió de joc.

MONCLÚS- Si. Els partits contra el Barça ens han demostrat que som un equip que podem plantar cara a qualsevol, amb una gran actitud positiva. Només ens falta l’aspecte golejador. I més a casa. L’altre dia ens va saber greu per la gent que havia vingut. Volíem, com a mínim, guanyar el partit. L’eliminatòria era difícil, però vam lluitar al màxim per guanyar a les Comes. I aquest dimarts hem de tenir la mateixa actitud positiva i esperem que per fi ja no trobem a faltar els gols que ens mereixem.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *