MONCLÚS: ARA ENS VENEN TRES FINALS

L’Hormipresa Igualada afronta els últims tres partits de la fase regular de la Ok Lliga amb l’objectiu de conservar el quart lloc que ocupa ara mateix. Després de l’empat contra el Tenerife, 2 dels tres rivals que els queden als igualadins són també aspirants a aquest 4art lloc que dona l’avantatge dels partits de desempat a casa. Maçanet i Vilanova. El primer dels tres, però, serà el Vic que ja s’ha assegurat matemàticament el tercer lloc. De fet els osonecs visitaran les Comes sense jugar-s’hi res, ja que tampoc tenen opcions de prendre-li el segon lloc al Reus. L’IHC en canvi necessita els tres punts per assegurar aquesta quarta plaça, ja que té dos rivals a només 1 punt (Vilanova i Maçanet) i un a dos (Tenerife). Són 4 equips, per tant, per només un lloc. I això fa pensar que la lluita serà enferrissada fins a l’últim moment. Si un fa una ullada als calendaris dels 4 equips implicats (5 si hi afegim el Noia) la veritat és que no hi ha cap equip que ho tingui sobre el paper molt més assequible que els altres. Tot són matisos i interpretacions. L’IHC rep a les Comes Vic i Vilanova i es desplaça a Maçanet. El Vilanova arrenca a la pista del cuer, el Vilafranca, però després rep al Reus i ve a les Comes. El Maçanet juga a la pista del Reis i del Noia i rep la visita dels igualadins. El Tenerife juga a Sant Sadurní i Blanes i rep el Tordera que encara lluita per salvar-se. I finalment el Noia té Tenerife i Maçanet a casa i Tordera a fora. De números se’n poden fer molts. L’única cosa inquestionable és que l’Hormipresa és lúnic dels 5 que depen d’ell mateix per quedar quart. Per fer-ho ha d’aconseguir guanyar tots tres partits, una empresa molt complicada, però en cap cas impossible.

David Busquets continua sent dubte pel próxim partit. A les canaries no va jugar ni un minut i la seva recuperació s’ha alentit considerablement en relació a les previsions inicials. El descans d’aquest dilluns li haurà anat bé a Busquets per recuperar mobilitat i prestacions a les cames. Però tot i això, no es pot assegurar que estigui en condicions de fer el primer entrenament de la setmana amb els seus companys. Francesc Monclús estarà molt atent a la seva recuperació perquè no és el mateix poder disposar d’un home explosiu com el Busqui a haver de plantejar un partit contra una defensa molt ordenada com la del Vic, sense ell.

P- Francesc, ara parlarem del David, però abans com valores el partit que vàreu fer a Tenerife?

MONCLÚS- Home, va ser un partit condicionat per moltes coses. Per la pista, un parquet que no és còmode, pel fet que ells estan molt forts a casa, perquè l’Igualada no hi ha guanyat mai i, el més important, per l’absència de Busquets. A l’escalfament va notar de seguida que no podia jugar. Amb tots aquests condicionants, amb el 2 a 0 en contra, fallant penals… la veritat és que l’empat final l’hem de valorar en positiu. La segona part vam jugar bé, estavem més bé físicament que ells, el David Càceres va conduir de fàbula l’equip i va fer un gol de lluita impressionant…una demostració que estavem molt bé.

P- I el punt? És suficient?

MONCLÚS- És un punt contra un rival directe. Això fa que la diferència quedi igual com estava. Per tant és un punt que ens serveix per no perdre el quart lloc i per seguir depenent de nosaltres.

P- Parlem ja de la lesió de Busquets. Estarà a punt per dissabte?

MONCLÚS- A veure… ens pensavem que la recuperació seria més ràpida però a Tenerife no va poder jugar. No estava bé. Ara seran 7 dies més i jo espero que si, que millori. Veurem com estarà aquest dimarts. Si no està bé, seguirà descansant. I espero que per dimecres o dijous ja es pugui entrenar.

P- Després de molt temps tindràs una setmana per preparar un únic partit.

MONCLÚS- Si, feia temps que no ens passava a la Ok LLiga. Ara ens hem de plantejar els 3 partits que ens queden com a finals. Guanyant dissabte seguirem en el quart lloc segur. I per això ho plantejarem com una final. A casa no podem pedre punts encara que el Vic ens costi molt de gunayar a les Comes els últims anys. De fet serà un rival que vindrà sense pressió i això ho farà més difícil. Jo soc dels que crec que no vindran relaxats perquè són a prop dels play-offs i els partits d’ara al final els faran servir per reforçar-se com a equip.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *