TORNA BUSQUETS

David Busquets ha estat el gran protagonista del primer entrenament de la setmana de l’Hormipresa Igualada. El davanter igualadí s’ha tornat a entrenar amb els seus companys després de la lesió que es va fer dimarts de la setmana passada en el partit contra l’Oviedo i que ja li va impedir de jugar contra el Tenerife. Busquets ‘ha exercitat amb prudència, anant amb compte perquè la musculatura dels quadríceps encara està força rígida, però la veritat és que ha acabat protagonitzant una bona sessió de treball, cosa que fa tenir esperances que dissabte pugui estar en condicions de disputar el partit contra el Vic a les Comes. L’entrenament ha estat el típic d’inici de setmana. I més després de dos dies de no posar-se els patins. Molta dinàmica d’acció sobre porteria, partidets per treballar aspectes concrets de joc, però sense referències tàctiques a l’enfrontament contra l’equip d’Osona.

Jugadors i tècnics de l’IHC mostren el seu respecte per un equip, el Vic, que no perd fora de casa des del 15 d’Octubre de l’any passat. I que de fet a la OK Lliga només ha perdut dos partits des d’aleshores i tots dos a casa (contra Oviedo i Vilanova). Per fer front a aquesta impressionant ratxa de resultats els igualadins intentaran seguir la bona dinàmica defensiva que han tingut en els últims partits. De fet en els darrers 4 partits l’IHC només ha encaixat 4 gols, a una mitjana molt destacable d’un per partit. I encara més destacat: només un d’aquest gols ha estat de jugada, els altres tres han estat de penals. Els tècnics consideren que això ha de donar valor al joc de l’equip en aquest tram final de la lliga regular. Dissabte hi haurà una altra oportunitat de seguir mantenint aquesta alta instensitat defensiva davant del tercer classificat de la lliga. El partit començarà a 2/4 de 8 i l’arbitraran Aragonés i Rovira.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *