BUSQUETS, OK

L’Hormipresa Igualada ha tancat ja la preparació de cara al partit d’aquest dissabte contra el Vic a les Comes. Si no hi ha entrebancs d’última hora David Busquets estarà a disposició del tècnic Francesc Monclús. A l’entrenament d’aquest dijous se l’ha vist molt recuperat de la seva lesió als quadriceps de les dues cames. No només ha treballat al nivell dels seus companys sino que se l’ha vist molt explosiu, molt elèctric, amb velocitat de moviments i qualitat de tir. En definitiva amb aquelles característiques que el converteixen en un jugador insustituible. En paraules dels seus companys ha estat "perfecte", com si no hagués tingut la lesió. L’únic problema li apareix després de l’entrenament, ja que està més cansat del que és habitual. Però com deiem, si no hi ha un pas enrere en la seva evolució el Busqui estarà amb l’equip en el trascendental partit contra el Vic.

L’entrenament d’aquest dijous s’ha basat com és habitual en volum de partit. S’han treballat conceptes de joc, tant propi com del rival, un Vic, del que tècnics i jugadors coneixen perfectament tàctiques i plantejaments. Els d’Osona juguen molt bé als voltants i darrera la porteria ja que tenen molta qualitat al davant i més amb la recuperació de Jordi Adroher. Són jugadors que es mouen amb perill dins de l’àrea i que també saben descarregar joc cap als bon rematadors exteriors. Davant d’això el tècnic igualadí ha insistit en la necessitat de mantenir la intensitat defensiva dels últims partits. L’entrenament d’aquest dijous s’ha acabat amb una sessió de DVD on jugadors i cos tècnic han repassat el Vic-IHC de la primera volta i també l’últim partit jugat pels osonencs, el Vic-Reus que va acabar amb empat a 2. Després del visionat d’aquest dos partits la primera plantilla de l’Hormipresa ha fet el tradicional sopar setmanal .

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *