HORMIPRESA IHC 7 – VILANOVA 1. TAMBÉ EL SEGON!

L’Hormipresa Igualada ha posat el 2 a 0 en l’eliminatòria gràcies a la brillant victòria per 7 a 1 d’aquest diumenge a les Comes contra el Vilanova. Els igualadins han tonat a fer un gran partit en defensa, amb un Oriol Bargallo inconmensurable, i han estat letals al davant amb un hat trick de l’Edu (que ja encadena 7 partits seguits marcant), dos gols del Dani per primera vegada amb la samarreta del primer equip i 1 de Raventós i Montferri. L’efectivitat ha estat molt alta, sobre tot a la segona part en la qual de 14 remats s’han obtingut 4 gols, amb una mitjana altíssima d’un gol cada 3 remats a porta. L’equip del Garraf, avui ja al complert, ha acabat rematant més cops a porta (40 per 32 de l’IHC) i ha disposat fins i tot d’un penal, però Bargalló s’ha encarregat una vegada i una altra desfer totes les opcions visitants.

El Vilanova conscient que s’hi jugava molt en aquest segon partit ha disposat de les primeres oportunitats: una bola de Julibert al ferro, en un rebot, i sobre tot una mitja volta de Boira que Bargalló ha aturat amb les costelles. Els del Garraf s’haurien pogut avançar amb alguna d’aquestes dues accions, però qui ho ha fet ha estat l’IHC. Era el mint 6 i mig quan Càceres ha aguntant molt bé la pòsició darrera la porteria i ha fet una assistència per Montferri que la clava a l’escaire. Un minut més tard Montferri ha tornat a participar en una jugada de gol, quan un remat exterior seu l’ha desviat un omnipresent Edu per fer el 2 a 0. Amb el 2 a 0 l’Hormipresa ha jugat molt còmode, ha disposat de diverses oportunitats, fins que l’Edu ha tornat a profitar una llarga assistència de Raventós, que havia recuperat una bola a la pròpia pista, per encarar Vadillo, fer-li un ganxo i col.locar-la al mateix escaire. Era el segon gol del davanter igualadí en només 6 remats a porta. La primera part ha acabat amb el 3 a 0 tot i que els àrbitres no han marcat una falta directa sobre Busquets a falta de 15 segons per arribar al descans que podria haver donat opcions d’augmentar el marcador.

A la segona s’han repetit dinàmiques. El Vilanova ha tingut bones oportunitats només començar. Sobre tot un penal que Oriol bargalló li ha aturat a Del Riu al minut 5. Hauria pogut ser el 3 a1. En canvi 2 minuts després l’Edu ha fet el seu tercer gol i ha acabat de sentenciar. Ha estat en una jugada de tiralinies, amb una passada llarga de càceres sobre Busquets, aquest cavia de primera a la dreta on l’EDu l’empala també de primera al fons de la xarxa. L’IHC ha travessat tota la pista amb només tres tocs de bola. El 4 a 0 s’ha mantingut força minuts al marcador, amb un IHC que aguantava molt bé la bola, amb bona circulació i canvis de posicions. En els últims 5 minuts han acabat arribant 4 gols més. El 5 a 0 l’ha fet Dani Lòpez després de robar-li la bola a la defensa del Vilanova i enviar-la amb molta tècnica a l’escaire dret de la porteria de Vadillo. No ha passat un minut i ha arribat el 6è. Raventós rep una assistència en profunditat d’esquena a la porteria , er regira, regateja a Vadillo que sortia a la desesperada i marca a porteria buida. Un gran gol del Baba en un altre gran partit del defensa igualadí. A falta de 4 minuts Grassas ha pogut batre per primera vegada en aquest play-off Oriol Bargalló en un remat exterior en una de les poques vegades que ha fallat la defensa d’ajudes dels igualadins. Però en l’últim minut de partit Dani Lòpez s’ha tornat a reivindicar amb un altre gol molt intel.ligent. Ha convinat perfectament a la línia de fons amb el júnior Bruno, ha entrat sol dins de l’area per la lateral , s’ha aixecat la bola i l’ha clavada lluny de Vadillo. Imparable. En aquests últims 5 minuts Francesc Monclús ha tornat a donar minuts a joves de la pedrera com Bruno Salvo al que feien referència o Joel Montiel que han complert amb el que els havia demanat el tècnic. Fins i tot el últims dos minuts ha estat en pista l’equip més jove possible amb els 2 júniors, Dani Lòpez i el capità Càceres aportnat la dosi necessària de veterania. Al final, segon punt de l’eliminatòria per l’Hormipresa. El tercer de la sèrie es jugarà d’aquí a dues setmanes a Vilanova. I és que la competició s’atura ara una setmana per culpa de la fase final de la Lliga Europea.

HORMIPRESA IHC7 (3/4)Bargalló, Càceres, Montferri (1), Busquets i Edu (3), equip inicial, Raventós (1), Dani (2), Bruno i Montiel.

VILANOVA 1 (0-1) Vadillo, Boira, Grassas, Julibert i Edo, equip inicial. Del Riu, Ros, i Martínez.

GOLS: 1-0 Montferri (m 6), 2-0 Edu (m 7’38), 3-0 Edu. SEGONA PART. 4-0 Edu (m 7’30), 5-0 Dani (m 20), 6-0 Raventós (m 20), 6-1 Grassas (m.21), 7-1 Dani (m 23).

INICIDÈNCIES: 483 espectadors a les Comes. Blaves per Julivert i Del Riu.

EDU FERNÀNDEZ

P- Estàs pletòrics. 7 partits seguits marcant.

EDU- Bé. És el fruit del treball que estem fent durant tota la temporada i avui hem tingut la sort de poder tirar el partit endavant.

P- Ara és molt important pensar que no s’ha fet res encara i que arriba el més difícil, no?

EDU- Si, està clar. Si que hem tingut un parcial de 10 a 1 però això no serveix per a res. Si et guanyen tres partits 1 a 0 segueixes tenint el parcial a favor i estàs a fora. Nosaltres el que hem d’anar a fer és intentar guanyar i no necessitar el cinqué partit aquí.

DANI LÒPEZ

P- Avui has fet allò que saps fer millor. Definir. I de quina manera, eh!

DANI- Si mira, tothom m’ho deia… que quan tingués alguna ocasió que l’aprofités… altres partit n’he tingut i les he desaprofitat o he estat més generós, però avui, mira, avui n’he tingut dues i tenia molt clar que és el que havia de fer, me les he cascat i… dues dins.

P- Molt ben "cascades" sens dubte. Per cert en el segon gol hem vist clarament com li deies al Bruno que te la passés per entremig dels dos defenses, oi?

DANI- Si, allà al darrera, al fons, m’ha vingut, he vist que els dos saltaven li he dit passa-me-la cap a dins i allà és una cosa que m’grada fer, aixecar i picar. Potser no ho faig molt perquè no se’m dona el cas però avui ha sigut el dia i l’he clavat.

P- Ara, però el play-off continua i ens toca anar a les Casernes, un pavelló complicadíssim.

DANI- Si, és un pavelló on ells se senten molt còmodes. Avui ha vingut força gent de Vilanova i allà serà una olla a pressió. Ells sortiran molt motivats i nosaltres hem d’intentar jugar amb cap, tenir paciència i quan vinguin, doncs vindran.

ORIOL BARGALLÓ

P- Oriol. 2 punts. 2 a 0. Hem fet, de moment, el que havien de fer

BARGALLÓ- Si, si. La veritat és que els dos partits els hem tirat endavant molt bé. Però al fons i a la fi només hem guanyat els de casa i allà hi vam perdre i contundentment. El que hem de fer és anar allà i intentar guanyar un dels dos partits i aveure si pot ser el primer.

P- Hem estat a punt de tornar a fer un 0. El gol ha arribat en una de les poques jugades en que ells han trencat la defensa. I és que avui has tornat a estar perfecte.

BARGALLÓ- Si, bé. Han arribat força vegades i llàstima que ens han fet el gol en una ocasió en que estava el Joan allà sol i anava amagant el xut i al final m’ha passat per sota… però bé, l’important és haver guanyat.

P- Home. De fet han rematat més ells que nosaltres. (40 a 32)…

BARGALLÓ- El que passa és que no sempre és una qüestió de quantitat sino de qualitat… potser les més difícils han estat les dues primeres: la que ha anat al pal i la següent del Boira però una vegada hem marxat del marcador ja jugues més tranquil i si et fan el gol no passa res.

P- Estem veient ara el millor Oriol ?

BARGALLÓ- Si. Ens entenem bastant amb la defensa. M’agrada força com defensem i em vaig trobant a gust a la porteria… que duri!.

BRUNO SALVO

P- Felicitats!

BRUNO- Moltes gràcies. Estic molt content perquè era un partit molt important.

P- I nervis?

BRUNO- Clar. El primer dia que jugues amb un divisió d’honor doncs si, nervis …normal.

P- Perquè ha estat el teu debut amb el primer equip, oi?

BRUNO- Si, si. Ha estat el meu debut. No havia jugat fins ara.

P- I com creus que t’ha anat el debut?

BRUNO- Home, els nervis hi han estat però crec que no ho hem fet malament del tot. LLàstima el gol que ens han fet, però bé, ha estat bé. He estat a punt de fer un altre gol …

P- Si, i de fet n’has donat un al Dani.

BRUNO- Si, si. Estic satisfet.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *