HORMIPRESA IHC 0 – FCB 4. FINAL DE TEMPORADA

L’Hormipresa Igualada li ha aguantat al Barcelona dos partits i mig. No ha estat superat fins a la segona part quan els problemes físics de Busquets i Montferri han deixat l’equip sense alè i quan el Barça ha demostrat tota la seva qualitat ofensiva. L’IHC ha acabat pagant, doncs, el no haver aconseguit guanyar algun dels dos partits jugats al Blaugrana on va ser superior al FCB.

I això que el partit ha començat de la millor manera per l’Hormipresa. Amb un pavelló ple (1000 espectadors, la millor entrada de la temporada). Era la mítica Força de les Comes que ha tornat a embolcallar als jugadors en una primera part d’alt nivell. Segurament sense tant joc com al Blaugrana, però amb una exhibició en defensa i amb un extraordinari Oriol Bargalló. El Barça ha rematat fins a 27 vegades a porta i sempre s’han trobat amb la rèplica del porter de l’IHC que per col.locació i reflexes ha evitat més d’un gol. L’IHC ha tingut també algunes oportunitats (menys, 15) però l’especatcle estava en la defensa que feien els igualadins. Amb 0 a 0 s’ha arribat a la mitja part.

A la segona l’equip igualadí ja no ha pogut dissimular els seus problemes físics. Busquets que ha sortit a l’inicial ha hagut d’abandonar la pista, igual que Montferri que s’ha ressentit de la seva lesió al menisc. L’equip s’ha quedat amb només 4 homes de pista. I el Barça ho ha aprofitat per ofegar-los. Al minut 6 i mig Ben ito ha fet el 0 a 1. Els blaugranes han necessitat 34 remats per batre l’Oriol. Aquí s’ha acabat el partit. El gol ha fet mal als igualadins que no han pogut evitar el 0 a 2 de Borregan en un remat suau de gran qualitat. L’IHC ha tingut encara la possibilitat de reduir distàncies i tornar a entrar en el partit en un penal assenyalat a l’Edu, que Egurrola li ha aturat a Montferri . En la jugada següent Panadero ha fet el 0 a 3 que ha acabat de sentenciar el partit. Els igualadins han tingut temps de tornar a demostrar la seva mala ratxa amb els penals Càceres no ha pogut marcar i ja és el catorzé seguit que no tranformen. I a falta de 5 segons Panadero ha fet el 0 a 4, un resultat massa abultat pel que s’ha vist en el partit i que no emmascara el gran play-off que ha fet l’equip. Ara l’IHC tindrà descans fins dimecres. Temps que s’haurà aprofitar per aclarir per exemple quan es pot fer la intervenció quirurgica que necessita Sergi Montferri.

HORMIPRESA IHC 3 (0/0) O. Bargalló, Càceres, Montferri, Busquets i Edu, equip inicial. Baba Raventós, Dani

FCB 4 (0/4) Egurrola, Panadero (2), Negro Paez, Lopez, Borregan (1) equip inicial. Benito (1) Masoliver, Paez

GOLS: SEGONA PART. 0-1 Benito (m 6:31), 0-2 Borregan (m 11:38), 0-3 Panadero (m 14:30), 0-4 Panadero (m 24:55).

INCIDÈNCIES: 1000 persones a les Comes, entre elles Jordi Bargalló, el jugador que més fort sona coma possible reforç per l’equip la próxima temporada. També hi havia càmeres de Tv3 enregistrant imatges de grallers per un programa pilot del que encara no se’n sap ni el nom.

ORIOL BARGALLÓ

P- Una llàstima. A la segona els problemes físics han passat factura.

Si, crec que avui han estat superiors. Han fet una pressió molt efectiva. L’han feta molt bé. A la primera part hem aguantat bé i hem tingut oportunitats però a la segona quan han arribat els gols ens hem ensorrat una mica i ells cada cop tenien més ritme i… costa molt.

P – Si haguèssim pogut mantenir-lo nosaltres, de la manera que paraves haguèssim seguit tenint opcions

Si, bé. Suposo que la diferencia és que els hem donat facilitats a la segona i si ho fas te l’acaben fotent i si tu no estàs bé de cara a porta s’emporten el partit.

P – Ara n’hem de treure conclusions per intentar tornar-los hi en el futur, no?

Si, home està clar que n’hem d’aprendre i hem de treballar perquè l’any que vé estiguem més aprop i poder-los guanyar.

P – El pavelló fantàstic avui, no

Si estava molt bé. Hi havia molt d’ambient i ens agradaria que sempre estigués així.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *