DIVENDRES 2/4 DE 10. LES COMES. PRIMERA FINAL

Ha arribat la primera de les final que tindrà l’Hormipresa Igualada en aquesta sèrie de semifinals que l’enfronta al FC Barcelona. Els igualadins no tenen marge d’error. Si perden hauran acabat la temporada. Si guanyen forçaran el quart partit que es jugaria diumenge també a les Comes. L’IHC arriba a aquest partit carregat de moral i de raons. Els dos bon partits jugats al Blaugrana on hauria d’haver obtingut millor resultat han reforçat l’autoestima de l’equip que desitja de poder acabar amb la mala ratxa davant dels blaugranes. De moment s’han enfrontat 7 cops i no han pogut passar de l’empat (a les Comes a l’Ok LLiga). I això no vol dir que no hi hagin estat a punt. Com a mínim 4 dels 7 partits han acabat caient del cantó del Barcelona per una acumulació de factors (arbitratge, sort i encert golejador). Però els igualadins han jugat davant del líder els millors partits de la temporada i ara esperen repetir-ho. Amb l’ajuda de l’afició, la tan famosa Força de les Comes. Hi ha molta expectació a Igualada per aquest partit i la directiva ha fet campanya per promoure la presència massiva d’aficionats al pavelló. Per tot plegat s’espera una bona entrada a les Comes. Serà un dels valors afegits que tindran els homes de Francesc Monclús de cara a aquest partit. L’altre és la presència de Pep Torras que torna a una convocatòria 51 dies després de lesionar-se. Encara no està per jugar però la seva presència donarà encara més alicients als seus companys per buscar la victòria. Serà el primer cop en els últims 8 partits que l’equip estarà, com a mínim sobre el paper, al complet. L’únic maldecap de Monclús torna a ser Montferri que segueix obstinat a demostrar que és una evolució dels replicants de Blade Runner o del Robocop televisiu. Només així es pot entendre com va entomant totes les garrotades que va rebent aquesta temporada (les últimes dimecres, cop a l’ull i al cap) i segueix jugant (i a alt nivell). En principi Montferri ( i el seu menisc trencat i el seu dit malferit, ull enrojit i front bonyegat…) serà amb els seus companys per intentar protagonitzar la gesta de guanyar-li un partit als blaugranes. En els últims dos cops que l’IHC s’ha trobat amb el FCB (tots dos a final de la Ok Lliga) la sèrie ha acabat amb un contundent 3 a 0. Però la història està per trencar-se. I és el que intentarà un col.lectiu molt cohesionat, que ha sabut transformar les dificultats en incentius i que ara està en el millor moment de la temporada. El moment ideal per protagonitzar sorpreses. Amb un Càceres rejovenit, extraordinari en la direcció, un Busquets més elèctric que mai, amb l’Edu exercint d’home decisiu, amb un Raventós i un Dani aportant sacrifici i gol i amb l’Oriol Bargalló que ja té bitllet per accedir al cel dels grans porters igualadins…És el moment d’intentar l’assalt al castell dels més rics[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *