Nous fitxatges-2. ELOI: “ARA ENS TOCA COMENÇAR UNA ALTRA BONA ÈPOCA”

L’Hormipresa Igualada segueix posant els fonaments per la pròxima temporada. Ara amb la continuitat del tècnic Francesc Monclús que dilluns a la nit firmava la renovació per dues temporades com a màxim responsable del primer equip de l’entitat. Amb ell també ha renovat per dues temporades el preparador físic Ivan Olvera, un dels responsables del magnífic final de temporada que han fet els jugadors igualadins. La plantilla torna aquest dimecres a la feina. De fet no serà exacatment un entrenament. Els jugadors faran bambes, sessió de DVD amb el visionat del tercer partit de semifinals contra el Barça a les Comes i mantindran una conversa amb el cos tècnic per analitzar com ha funcionat la temporada i com han d’afrontar la següent. Una temporada que l’afició igualadina espera amb moltes esperances després dels reforços que ha aconseguit tancar el club. Un d’ells el nou defensa de l’IHC, Eloi Gaspar.

P- D’entrada gràcies per fitxar per l’IHC. De fet ets un jugador que el club seguia des de fa anys i al final ha estat possible que acabessis fitxant.

ELOI- Si, si. Jo també creia que algun dia acabaria venint però, per una cosa o per una altra, anaven passant els anys. A Vic hi estava bé i era difícil fer el pas. Ara ha pogut ser i espero poder-m’hi estar força anys.

P- A l’IHC et retrobaràs amb David Càceres, amb qui vas coincidir al júnior del Barça i també al primer any a Vic. Deu haver ajudat perquè et decidissis a venir, no?

ELOI- Si. És cert que al David el conec molt. Vam jugar junts fa molts anys i després hem mantingut l’amistat fins ara. I home, és un factor important, si, però no determinant. L’IHC és un dels grans i un cop em vam dir que no em renovaven a Vic jo ja ho estava esperant. Ara, és un repte difícil.

P- Difícil, perquè?

ELOI- Perquè a Igualada s’han guanyat molts títols i no precisament poc importants (moltes lligues i Copes d’Europa) i la gent podriem dir que s’hi va acostumar i ara, tornar a guanyar un títol ja sabem el que costa. Nosaltres lluitarem al màxim, d’entrada per arribar a les finals.

P- La teva arribada i la del Jordi Bargalló estan provocant una onada d’il.lusió entre els aficionats igualadins. Un d’ells et comparava al fòrum del club, amb Larsson (el jugador suec fins ara al Barça de futbol) però en defensa. Deia que aportaries, com ell, molta qualitat al joc de l’equip.

ELOI- Bé… espero aportar si tot el que pugui, la poca o molta qualitat que tingui. Jo em considero principalment un jugador d’equip. I de fet, si. El Larsson també és un jugador d’equip. L’important és que hi hagi, com hi ha, una bona pinya. Poc o molt això s’acaba notant.

P- Posats a definir-nos. Com és el Gaspar jugador?

ELOI- Bé, crec que sóc un bon defensor i m’agrada molt el remat de llarga o mitja distància. Crec que tinc un bon xut de pala.

P- I a l’equip com el veus, i més ara amb la teva incorporació i la del Jordi Bargalló?

ELOI- El veig molt compensat. Amb moltes opcions. tant el David com el Busquets poden jugar davant o darrere, el Jordi Bargalló també ha jugat al darrere al Liceo. Crec que hi ha molt bon nivell a la plantilla. De fet he coincidit amb bastants d’ells en seleccions i això. Amb el Montferri al Mundial, amb l’Oriol Bargalló… i fora de la pista tots són molt bona gent. I a la llarga això és molt important.

P- Jordi Bargalló ens deia ahir que ell desitjava poder entrar a formar part de la història de l’IHC. Hi coincideixes?

ELOI- Home. I tant que hi coincideixo!. Seria molt important que pugués tornar a començar una altra bona época pel club. És molt complicat, ja ho sabem, mirem el temps que fa que el Reus ho intenta. Però crec que a l’Igualada ja li toca. aquest anys ha estat sempre allà dalt, ha superat dificultats, la junta ha seguit apostant per l’hoquei i ara, crec que ens toca.

P- Tu ets de la quinta del David Càceres, que sembla que torni a ser un júnior de tant bé com està físicament. És un fet extrapolable als de la vostra generació?

ELOI- És veritat que el David està millor que mai. I crec que jo també. Jo sóc un jugador que m’agradaria que els partits duressin 120 minuts. Mentre els altres es van cansant jo cada cop em sento més bé. De tota manera amb la plantilla que serem hi haurà molta lluita per tenir minuts..

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *