ÚLTIM ENTRENAMENT

L’Hormipresa Igualada fa avui el que pot ser l’últim entrenament de la temporada. Aquest mateix dimarts és més que probable que Jordi Camps i Albert Tarrida donin la llista de la selecció catalana per participar a la Tarradellas Cup que es disputarà del 29 de juny al 2 de Juliol a Blanes, i entre els convocats hi haurà diversos jugadors de l’IHC. De fet els interessats ja han rebut la notícia i només falta que es faci oficial a través de la Federació Catalana de Patinatge. La selecció farà ja els primers entrenaments aquest dimecres i aquests dijous. Es dona el cas que si Catalunya guanya la Tarradellas Cup es quedaria en propietat la Copa ja que el reglament prevei que així passi si algú la guanya tres cops seguits o 5 d’alternatius i els catalans n’han estat els campions en les dues primeres edicions. Aquest any hi participaran Itàlia, Suïssa i França en un grup i Catalunya, Alemanya i el Blan es a l’altre. Els dos primers de cada grup es creuaran per jugar les semifinals. En aquesta edició, per primera, vegada hi haurà torneig femení amb Catalunya, Alemanya, Xile i Anglaterra.

A banda de la selecció l’actualitat igualadina passa per l’operació a que se sotmetrà aquest dijous Sergi Montferri per solucionar definitivament el seu menisc trencat i , encara, per l’anunci de l’ajuntament d’Igualada que la ciutat demanarà d’organitzar la final de la Copa del 2007. Aquest va ser un anunci que va sorprendre a gairebé tothom a l’assemblea i que ha estat rebut amb molta alegria al vestidor igualadí.

FRANCESC MONCLÚS

Bé, hi ha, crec, altres dues ciutats que també ho pensen demanar, però si ens ho acaben donant, amb l’equip que tenim fer-ho a casa és una motivació més. És cert que hi haurà més pressió, sobre tot als primers partits, però ja m’està bé. Ens agradaria molt poder lluitar per la Copa amb l’ajut de la nostra afició.

DAVID CÀCERES

Estem tots molt il.lusionats i més amb aquesta motivació que s’ha anunciat de fer la Copa a casa, que és una competició que amb els anys que fa que estic aquí no s’ha organitzat mai. I a casa som un equip que és difícil de guanyar i això s’ha de tenir en compte.

P- Home, l’última vegada que vam organitzar una Copa va ser aquella magnífica final four de la Champions, i no ens va anar gens malament.

CÀCERES- Si, jo encara recordo el moment que vam sortir a jugar contra el Barça a les semifinals, just per les alineacions, i se’m van posar els cabells de punta.Va ser una cosa molt maca. El pavelló estava a rebentar i mai havia sentit cridar tant a la gent com aquell dia. I crec que aquest any es pot repetir amb la Copa del Rei. Igualada organitza molt bé les coses, i si la demanen jo crec que es podrà aconseguir d’organitzar-la.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *