EL MON A L’INREVÉS

La plantilla del primer equip de l’Hormipresa Igualada ha fet aquest dimarts l’últim entrenament de la temporada, una sessió especial marcada pel bon humor i on hi ha hagut el tradicional canvi de rols entre els jugadors. Edu Fernàndez ha fet per exemple de porter (força bon estil segons els testimonis), Dalmau ha fet de jugador, el tècnic igualadí Francesc Monclús ha recordat vells temps i s’ha tornat a posar els patins (ha fet un gol, una de les seves especialitats de jugador). També ho ha fet el preparador físic Ivan Olvera, de fet encara jugador en actiu amb el Capellades. Un entrenament per tant ben típic de tancament de temporada en el que hi han pres part dos dels homes que l’any que vé estaran amb el primer equip, Ton Baliu i el porter Oriol Martínez.
Mentrestant tot i que encara no hi ha llista oficial de la selecció per la Tarradellas Cup, demà ja hi haurà el primer entrenament dels seleccionats a Tordera (on hi haurà com a mínim tres jugadors igualadins). La gran atracció de la llista serà la convocatòria o no del jugador del Barça Miquel Masoliver, un cop el seleccionador estatal l’ha alliberat d’anar a l’Europeu de Monza. El seu lloc l’ocuparà el davanter del Vic, Titi Roca.
Per acabar segueix el moviment al "mercato". El davanter de l’IHC Dani Lòpez ha estat presentat a Lleida on hi jugarà un any cedit per l’Igualada. Allà es pot trobar amb Xavier Andrés, que deixaria el Cerdanyola per jugar a la Ok LLiga. Un altre ex-igualadí, Isaac Gonzàlez abandona el Vigo i fitxa per l’Alcobendas i els fins ara júniors de l’entitat Quim Aribau i Albert RIba poden acabar jugant amb el Sitges de la 1ª Divisió, junt amb el també igualadí, David Renom.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *