DEBUTA CATALUNYA

La selecció catalana més igualadina debuta aquest divendres a la Tarradelles Cup amb un doble partit: a les 6 contra Alemanya i a les 10 contra els anfitrions, el Blanes. Catalunya defensa el títol aconseguit en les dues primeres edicions, i busca per tant quedar-se amb la Copa en propietat, amb un equip de clar color igualadí. A més dels 3 jugadors de l’IHC actual, David Càceres, David Busquets i Oriol Bargalló hi ha tres jugadors més amb un passat relacionat amb l’Igualada, Llaverola, Tibau i Guillen. Per tant el 60 per cent de l’equip de Catalunya s’ha fet a les Comes. I a això hi hem d’afegir Albert Tarrida, l’entrenador del segon Dream Team igualadí i que ara fa tàndem amb Jordi Camps al front de la selecció.

Catalunya no arrenca fins aquest divendres, però la competició ja ha començat. S’han jugat ja tres partits amb els resultats ja previstos (encara que la rejovenida Itàlia ha patit més del compte per guanyar el seu partit). Els resultats han estat aquests:

Itàlia 5- Suïssa 4 i França 2 – Suïssa 4 en un dels grups i Blanes 9- Alemanya 0, en el de Catalunya.

I aquesta és la jornada d’aquest divendres:

18:00 Catalunya Alemanya
20:00 França Itàlia
22:00 VH Blanes Catalunya

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *