SIB BISBAL, SEGON SPONSOR DE L’IHC. TORRAS ES RETIRA

Aquest juliol està sent prolífic de notícies positives per l’Igualada Hoquei Club. Després de l’anunci de l’acord amb PROINOSA com a sponsor del club, ara s’ha tancat l’acord amb SIB Bisbal perquè sigui el patrocinador que l’equip lluirà a l’esquena de la samarreta. L’acord és també per 3 anys. Subministraments Industrials Bisbal és una empresa igualadina propietària de Xavier Bisbal Balcells, un empresari molt vinculat al mon de l’esport, ja que va ser president del Club de Futbol Igualada i també té des de fa molts anys una botiga dedicada a l’esport al centre de la ciutat, Pedraforca. Seguint amb la seva voluntat d’ajudar al màxim a l’esport igualadí, ara la seva empresa principal, SIB BISBAL, serà la marca que els jugadors portaran a la prt posterior de la samarreta sobre del número.

L’altra notícia positiva és l’acord a que han arribat el club i Pep Torras per rescindir de comú acord el contracte que els lligava encara per una altra temporada. Amb aquesta resolució favorable Torras podrà dedicar-se als nous horitzons laborals que ara se li han obert. D’aquesta manera la Bomba deixa l’hoquei després de tota una vida lligada a l’Igualada (amb un parentesi de 3 temporades al Flix), però continuarà lligat al club com a entrenador de la base com feia també des de fa molts anys amb gran èxit.

També des de Monza arriben bones notícies pels jugadors del PROINOSA Igualada que estan disputant el campionat d’Europa. L’Edu Fernàndez i el Jordi Bargalló jugaran la final de la competició després d’imposar-se per 5 a 1 a Portugal en una molt bona segona part (a la mitja part anaven empatats a 0). L’Edu ha tornat a sortir de refresc, mentre (i aquesta és l’única notícia no positiva del dia) Jordi Bargalló no ha arribat a jugar, sense que hi hagi motius físics que ho justifiquin. Sigui com sigui els dos igualadins seran a la gran final d’aquesta competrició. Per cert, l’altre finalista serà Suïssa. El conjunt helvètic ha protagonitzat la gran sorpresa del campionat eliminant als penals als anfitrions i grans favorits al títol, Itàlia. El partit en el temps reglamentari ha acabat amb empat a 2 (els suïssos s’havien avançat amb un 2 a 0). A la pròrroga el marcador no s’ha mogut i als penals els suïssos n’han aconseguit 3 per 1 dels italians.D’aquesta manera Suïssas’ha adjudicat el passaport per la final i de pas per la seva millor classificació de la història.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *