ESTIU 2006. DAVID CÀCERES. EL GRAN CAPITÀ PREN ROMA

Mentre la pràctica totalitat de la plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada està dispersa pel mon aprofitant les últimes dues setmanes de vacances que els queden abans de començar l’stage a Viella (avui localitzarem al capità de l’equip), aquest vespre es firma a Igualada l’acord d’esponsorització del club amb l’empresa de construcció PROINOSA. L’acord com ja s’ha informat és per 3 anys i ha estat rebut amb total satisfacció per la directiva igualadina. A l’acte de firma hi haurà a més de les autoritats municipals els principals dirigents de l’Igualada HC i de Proinosa, Francesc Fontanellas i Josep Singla.
I ara cap a la ciutat eterna.
P- David, ets a Roma, no?
CÀCERES- Si, si, aquest any hem decidit anar a Roma, un setmaneta. Tothom m’havia dit que era tan maco que al final hi he volgut venir en persona a veure si és cert. I aquí estem desconecant una miqueta i`per tornar amb moltes forces la temporada.
P- Millor record de la temporada?. I el pitjor?
CÀCERES- Home, el pitjor és que ens ha eli

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *