ESTIU 2006. JORDI BARGALLÓ. UN GOLEJADOR A PUNTA CANA

P- Alguna recomanació per aquest estiu? Que farà el Jordi Bargalló després de guanyar l’Europeu i ser un dels destacats de la final?
JORDI BARGALLÓ- Bé, ara tinc una mica menys de dues setmanes per intentar descansar al màxim. I una l’aprofitaré per anar al Carib, a Punta Cana a la República Dominicana. Descansar i res més que descansar. Havíem d’anar a fer un creuer a les illes gregues però no ha acabat sortint.
P- El teu millor moment i el pitjor, Jordi, de la temporada anterior?
JORDI BARGALLÓ- La veritat és que em costaria dir-te quin va ser el millor partit. Potser la cosa més general d’haver estat incorformista i no haver baixat els braços, d’haver seguit lluintant, però la veritat és que no tinc massa records bons, ha estat un any una mica negre a la Corunya. L’important és començar molt bé aquí a l’Igualada i tenir molts bons records aquí. I quan m’ho preguntis l’any que vé tenir una bona resposta. La realitat és que em vé de gust fer vacances, però també t’haig de dir que ja voldria estar a l’stage i començar. Estic molt bé amb tots els companys i amb moltes ganes que començi tot ja.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *