ESTIU 2006. EDU: VOLEM ESTAR A TOTES LES FINALS

Els jugadors del PROINOSA Igualada enfilen ja la recta final de les seves vacances. Els queden 8 dies per mirar de descansar al màxim i tornar recarregats per una temporada que s’endevina plena de sensacions. Mentrestant als despatxos continua l’activitat frenètica en un estiu farcit de novetats. Les últimes bones notícies són la confirmació de dos nous patrocinadors vip (amb presència a l’equipatge del primer equip). Es tracta de l’empresa de subministrament de gasolines i gasoils PETROMIRALLES, amb seu a Santa Maria de Miralles i de BERCONTRES, empresa de Santa Coloma de Queralt vinculada familiarment amb el fins ara sponsor del club, Hormipresa, i que de fet continua d’aquesta temporada. Aquests patrocinadors s’afegeixen a l’sponsor principal i que figurarà en el nom de l’equip en totes les competicions, PROINOSA i amb un altre patrocinador vip ja concretat anteriorment, com és SIB BISBAL. El club encadena per tant una sèrie de novetats positives que seran el millor embolcall d’una plantilla que aquest any il.lusiona i que està ja a punt de tornar a la feina, amb l’arrencada de l’stage el dia 8 a Viella, a la Vall d’Aran.

P- Edu, un altre estiu atrafegat. Després d’haver guanyat l’Europeu (amb un altre gol teu a la final) Tindràs prou temps per desconectar?

EDU- Home, aquest any com a mínim he pogut tenir dues setmanes de vacances per no fer res d’especial. Serà de relax. Ara estic a Andorra. M’hi estaré 4 o 5 dies. Això, junt amb la il.lusió d’aquest projecte que s’ha muntat farà que segur que no noti cap cansament.El fet de no tenir entrenaments i ni tenir la pressió d’estar concentrat per res, això ja fa que siguin setmanes de relax.

P- Ara que estem tranquils, sense el frenetisme de la competició, com veus l’equip?

EDU- La veritat és que són dos molt bons fitxatges. Crec que som dels equips que més s’han reforçat aquesta temporada i si aconseguim que tots els jugadors, que tots 7 tinguem clar que podem ser titulars i tots 7 podem ser jugadors importants, junt amb l’Oriol i els jugadors de base que ens acompanyen, jo crec que tenim opcions per lluitar per tots els títols amb seguretat i aveure sin aquest any aconseguim aquesta solidesa que potser ens ha faltat per aconseguir algún títol, com podria ser la Copa del Rei.

P- El millor moment i el pitjor de l’Edu a la temporada?

EDU- Home, la veritat és que això és molt difícil de valorar, no?. El pitjor moment suposo que és el fet d’acabar la temporada amb el pavelló ple com estava i no poder oferir una victòria o com a mínim un partit més ajustat davant del Barça, que cre que mereixíem pels partits que havíem fet allà, al Blaugrana. I el millor moment, doncs n’hi ha molt. En pots trobar als entrenaments compartint moments amb els companys, amb el cos tècnic, amb moments que compateixes amb aficionats, amb la familia també. Això és molt difícil de valorar.

P- Última cosa. Filosofia de vestidor d’aquesta pròxima temporada. Sense pressió des de fora, auto-pressió dins, si?

EDU- Home, la veritat és que nosaltres aquest any noi ens volem posar pressió de guanyar algún títol però la que si que ens volem posar és la d’estar fins al final en totes les competicions i estar més a prop per disposar d’aquestes oportunitats que intentarem aprofitar per endur-nos algun títol. I el que hem de fer és estar tots units. Tenim un equip molt competitiu i està clar que si tots hi posem el que s’ha de posar estarem allà lluitant.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *