PROVA SATISFACTÒRIA EN 2/3 PARTS

El PROINOSA Igualada ha jugat aquest dimarts el segon partit de pre-temporada a Sant Sadurní. Ha estat un partit distribuit en 3 parts de 20 minuts de les quals als igualadins els ha sobrat l’última, quan les baixes de l’Edu i el Sergi han acabat passant factura i els locals s’han acabat imposant per 5 a 3. Al final de les dues primeres parts l’IHC guanyava per 1 a 2 amb una gran demostració defensiva i unes sensacions, un altre cop, molt positives. Després s’ha acabat la benzina, i això convinat amb les absències, ha acabat sent un obstacle excessiu.

L’IHC ha començat el partit amb la mala notícia de la baixa de l’Edu, que finalment no ha pogut superar la contractura que té als bessons i als isquiotibials de la cama dreta. Sense el davanter igualadí, i tenint en compte que Montferri arrossegava molesties al genoll operat, Francesc Monclús ha optat per fer jugar de sortida aquest cinc: O. Bargalló, Càceres, Eloi, Baba i Jordi Bargalló. Ha estat el Noia qui ha marcat primer, però el PROINOSA ha sabut donar-li la volta al marcador i ha acabat les dues primeres parts (de fet les úniques que donen una referència real de l’equip) amb un 1 a 2 al seu favor amb gols de Càceres de cullera (el segon que fa a la pre-temporada) i de Busquets. En podrien haver estat més però en aquesta ocasió s’ha perdonat força de cara a porta. La tercera part ha començat molt bé, amb el tercer gol igualadí, obra de Jordi Bargalló en transformar un penal amb un remat directe i a l’escaire (el primer que aconsegueix l’IHC en aquests partits de preparació) però a partir d’aquí l’equip no ha pogut mantenir el ritme, les baixes han anat augmentant (Montferri que a la segona part ja havia jugat poc ja no ha tornat a sortir i l’Oriol ha tingut descans) i han acabat apareixent les primeres errades defensives que el Noia ha aprofitat per donar la volta al marcador. Un gol a l’últim segon ha tancat el partit amb un resultat massa ampli pel que s’ha vist a la pista.

Ara els jugadors igualadins seguiran el seu ritme frenètic de preparació. Aquest dimecres tenen doble sessió: al matí a l’squash i a la tarda a la pista de les Comes. Dijous es repetirà la doble sessió, mentre divendres només n’hi haurà una, tenint en compte que dissabte el PROINOSA IHC jugarà el tercer partit d’aquesta pre-temporada a la complicada pista del Vilanova. Edu Fernàndez no s’entrenarà fins divendres, mentre s’espera a veure l’evolució de les molesties de Montferri que està notant el treball molt dur que ha hagut de fer en aquesta pre-temporada per seguir el mateix ritme dels seus companys tot i estar acabant el seu procés de recuperació de l’operació al genoll..

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *