SEGUEIX LA MARATÓ

El PROINOSA Igualada ha aixecat lleugerament el peu de l’accelerador en el ritme altíssim de preparació que està mantenint des de l’inici de la pre-temporada, pràcticament de manera ininterrompuda. De fet és una suavització molt lleugera, només la justa per recuperar forces. El partit de dimarts a Sant Sadurní i el fet que els jugadors ja porten tres setmanes de treball a les cames (amb l’aparició de les primeres molesties importants com les que afecten l’Edu i Sergi Montferri) ha provocat que, sobre tot a la sessió de la tarda ja que al matí s’ha treballat molt dur a l’squash, s’hagi preferit evitar el desgast físic. S’ha fet una sessió tècnica i tàctica suau, sense implicació física. Ha estat més aviat un exercici de recuperació, de refrescar, conceptes de joc i de tàctica individual. Els dos jugadors que arrosseguen problemes han pogut d’aquesta manera seguir la feina al costat dels seus companys tot i que han evitat participar, això, en el partidet que ha tancat l’entrenament.

Aquest dijous es mantenen les dues sessions preparatòries, la primera en la línia de treball tàctic i tècnic individual. A la tarda ja es començarà a preparar específicament el partit de dissabte a les 9 a Vilanova. El tècnic igualadí, Francesc Monclús, vol treballar els conceptes tàctics que l’equip haurà d’utilitzar al pavelló de les antigues casernes i també que l’equip agafi mecanismes unitaris de funcionament, que mantinguin les bones sensacions que ha transmés l’IHC però amb més cohesió interna. Tant l’Edu com el Sergi Montferri són dubtes ara mateix pel partit contra l’equip del Garraf. És gairebé impossible que puguin estar al 100 per 100 però no es descarta que puguin jugar alguns minuts en el que serà el tercer partit de pre-temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *