ADÉU PRESIDENT

És molt difícil escriure de sentiments, i més quan els moments que ens toquen viure provoquen una manca de frescor mental per trobar les paraules justes. La barreja de vivències, sensacions i records, fan impossible expressar amb poques ratlles el que en un estat d’ànim ple de tristor i d’impotència, el cor t’està dictant.

Ens ha deixat el President. I ho ha fet de sobte, sense temps per assumir-ho. I ho ha fet la setmana que començava una nova temporada. Una temporada plena d’il·lusions. D’il·lusions que ja no podrem compartir.

El President Fontanellas, amb el que hem tingut la sort de compartir 14 anys de treball eficaç, ens deixa un missatge molt clar i contundent: “Heu de continuar endavant i seguir fent de l’IGUALADA HOQUEI CLUB” un gran Club. Un Club que segueixi sent l’orgull de la Ciutat. Una Ciutat que Ell va estimar, i per la que mai va tenir un no quan es tractava de fer coses .

Les bones persones, i el President ho era, deixen petjada. Som molts els que el trobarem a faltar. La família en primer lloc, però també el trobarem a faltar tots aquells que l’hem tractat, i que hem compartit amb ell projectes diferents, tant a nivell personal com col·lectiu.

Des de la que durant molts anys ha esta la seva segona família, la de l’IHC, també el trobarem a faltar, i molt. Els jugadors i els tècnics trobaran a faltar les seves paraules justes en els moments bons i en els dolents. Els que hem estat al seu costat a la Junta Directiva, el seu encert, valentia, honestedat, i esperit guanyador. Els socis trobaran a faltar la seva manera exemplar de dirigir el Club. I per damunt de tot, en el conjunt de l’IHC trobarem a faltar la seva gran humanitat.

Adéu President i gràcies.

Josep Maria Oller. Vice-president del PROINOSA-IHC

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *