AVUI PROINOSA IHC-VIGO. AVANÇAT A 2/4 DE 5

El PROINOSA Igualada espera ja l’hora de començament del partit que l’ha d’afrontra al Vigo a les Comes. L’horari no serà l’habitual sino a 2/4 de 5 de la tarda perquè serà retransmés pel C-33. Els àrbitres del partit seran Garrote i Sanz. Finalment serà el júnior Joan Masoni qui completarà la convocatòria de Francesc Monclús per aquest partit. Masoni és un jugador que ha arribat aquesta temporada al club provinent del Capellades. És, per tant, un altre representant de la pedrera paperera com Sergi MOntferri o el mateix preparador físic Ivan Olvera. El lloc de porter suplent l’ocuparà aquesta setmana Oriol Martínez. Recordem que ahir Francesc Monclús ja va avançar que presentarà d’entrada un cinc inèdit, de moment, a la Ok LLiga i d’aquesta manera es mantindrà la constant de no repetir un equip titular en cap dels partits que s’han disputat fins ara.

El Vigo arriba a les Comes amb la lliçó apresa "aquest partit no forma part de la nostra lliga" diu el seu entrenador i amb elogis molt clars a l’equip igualadí. David Bou assegura que s’enfronten "a un rival que estarà entre els 4 primers i que opta a algún títol. L’Igualada és un equip que li pot fer ombra al Barcelona i al Reus. Tenia ja una plantilla molt bona i ara s’ha reforçat amb el Jordi Bargalló, que prové del LIceo, i l’Eloi Gaspar, del Vic. Per a mi, afegeix Bou, després del Barça és el millor bloc". El tècnic de l’equip gallec podrà disposar de tots els seus jugadors. De fet l’equip gallec ha dedicat aquesta setmana a recuperar forces després de la marató de partits que van haver de jugar amb la seva participació al Torneig Internacional de Vigo.

D’altra banda l’actualitat social del club passa per l’stand que l’IHC ha muntat a la Fira d’Igualada. És molt fàcil de localitzar (és a l’entrada mateix) i està tenint un èxit absolut de visites de seguidors i d’igualadins en general que s’interessen per totes les novetats que presenta el club aquesta temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *