PROINOSA IHC 3 – VIGO 2. VICTÒRIA DEDICADA A ÀNGELA CASES

El PROINOSA Igualada sembla abonat al 3 a 2. Fins ara és l’únic resultat que coneix l’equip aquesta temporada a la Ok lliga. Sigui com sigui és un resultat que dona la victòria que avui l’equip volia dedicar-li com fos a la dona del capità i figura cabdal en l’actual IHC la Nuria Pagés, que aquestes últimes hores ha perdut a la seva mare. El partit ha començat amb un minut de silenci en record d’Àngela Cases i els jugadors han portat unes bandes negres en senyal de dol. En un dia així la victòria no es podia escapar. I no s’ha escapat. S’ha hagut de patir. Si.Com gairebé sempre. Més del que l’equip es mereixia pel seu joc. Però els 3 punts s’han quedat a casa i l’homenatge a la familia Càceres-Pagés al cor de tota l’afició.

L’equip titular inèdit que Monclús avançava a la Mevaweb que començaria el partit s’ha traduit en un cinc format per O. Bargalló, Càceres, Eloi, Edu i Jordi Bargalló. Inèdit, en efecte, i per tant tercera convinació diferent en tres partits. La primera part ha estat marcada per molta circulació de bola i poques oportunitats.El primer gol ha estat molt matiner. Al minut i 12 segons ha tornat a actuar la S.A Càceres-Edu. Junts han protagonitzat la seva jugada tradicional. El capità pel darrera la porteria, enganyant tothom i deixant la bola al pal curt on apareix l’Edu, amb un bon control i un gran remat que ha superat al seu amic Balaguer. Un gol que feia esperar un partit més còmode del que ha acabat sent. Perquè al minut 10 el Vigo ha aconseguit l’empat amb una mitja volta sensacional dins de l’àrea de Cortijo que ha definit amb un tir col.locadíssim a l’escaire. L’empat s’ha mantingut fins gairebé al final de la primera part, fins al minut 23, quan un inspirat Edu ha tornat a marcar en aquest cas d’un penal que, alel.luia, li havien marcat a favor. L’Edu ha amagat el primer llançament i ha acabat arrossegant la bola.

Amb 2 a1 marcador ha començat una segona part clarament dominada per l’IHC. Tant en posessió de bola com en oportunitats de gol. Al minut 9 ha arribat el 3 a1 amb un remat llunyà del Jordi Bargalló que el porter ha aconseguit desviar en primera instància. Aleshores ha aparegut un oportuníssim Eloi Gaspar, des del darrerede la porteria per enxufar-la al fons de la xarxa amb una sola mà. Amb el 3 a1 ha vingut el millor moment de joc del PROINOSA amb moltíssimes oportunitats desaprofitades (fins i tot un dos contra porter). En aquest tram ha destacat Jordi Bargalló amb dos remats al pal i una exhició de potència, lluita i qualitat. Això i un gol anul.lat injustament. Entrada des de la frontal, finta interior, remat canviat i bola dins de la xarxa. Embolic. El Vigo la treu fora i l’arbitre ben col.locat al.lega que té diotries de més i no dona de gol. Hagués estat el 4 a 1 definitiu. Enlloc d’això el marcador s’ha mantingut en el 3 a 1 i com acostuma a passar quan es perdona tant, després toca patir. Els gallecs ha marcat el 3 a 2 en una acció de Cortijo per darrera la porteria i els últims 5 minuts han estat interminables amb accions perilloses a les dues porteries (fins i tot amb un gol dels visitants que com el de Jordi Bargalló hauria d’haver pujat al marcador). A la fi, 3 punts a casa. i a pensar ja en el Vilanova.

PROINOSA IHC 3 (2/1) O. Bargalló, Càceres, Eloi (1), Edu (2) i J. Bargalló, equip inicial. Montferri i Raventós.

VIGO 2 (1/1) Balaguer, Cortijo (2), Escudero, Sama i Brandoni,equip inicial. Sanchez, Vergés i M. Cairo.

GOLS: 1-0 Edu (m 1).1-1 Cortijo (m 10), 2-1 Edu penal (m 23). SEGONA PART. 3-1 Eloi (m 9), 3-2 Cortijo (m 20).

INCIDÈNCIES: 400 espectadors a les Comes tot i l’horari inhabitual i la transmissió en directe pel C-33. Presència a la Llotja de la Pubilla i les Dames d’honor. S’ha fet un minut de silenci per la mort de la mare de ladona del capità David Càceres. Els jugadors han portat bandes negres.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *