EL PROINOSA IHC PREPARA L’ESTRATÈGIA PER VILANOVA

El PROINOSA Igualada segueix preparant el seu desplaçament de dissabte a la capital del Garraf per enfrontar-se al Vilanova. L’IHC es trobarà un rival eufòric per la victòria de la tercera jornada a la sempre complicada pista del Liceo, amb l’afegit que l’actual entrenador dels corunyesos és l’ex-tècnic vilanoví José Querido que va acabar amb polèmica la seva estada al club. El de dissabte serà, sens dubte, el partit més complicat que hauran hagut d’afrontar fins ara els homes de Francesc Monclús. Precisament per això tècnics i jugadors estan treballant amb la màxima intensitat per fixar quin tipus de joc s’haurà de fer al pavelló de les antingues casernes. En l’entrenament d’aquest dimarts s’han exercitat situacions de partit (com col.locació, punts de pressió, recuperació defensiva…). I pel que s’ha vist a la pista, l’IHC buscarà atacar sense assumir riscos excessius, conscients que és el Vilanova qui juga a casa i que això els pot donar opcions de muntar contratacs, una de les armes més consistents del joc del PROINOSA. Per això en la simulació del que pot ser el partit de Vilanova, els tècnics han insistit molt en que els del Garraf defensen molt fort, al límit del reglament, que impedeixen sempre que poden (i els deixen els àrbitres) la circulació de la bola per part de l’equip rival i que tenen qualitat al davant per buscar l’1 contra 1 o les accions de darrera la porteria. Per contarrestar tot això l’Igualada ha de tenir recuperacions ràpides de posició defensiva, alt control de bola i una bona selecció dels atacs. Això i la seguretat de l’Oriol Bargalló sota els pals. L’Oriol torna a la pista on la temporada passada va fer una de les seves actuacions més estel.lars (amb aquell 0 a 1 del quart partit del play-off de quarts). El porter de Sant Sadurní segueix arrossegant problemes al peu dret amb una tendinitis i per aquest motiu manté el tractament a base d’antiinflamatoris i ultrasons. Rigor defensiu, atac seré, efectivitat de cara a porta i seguretat a la porteria. Aquestes seran les armes principals del PROINOSA Igualada per l’enfrontament de dissabte a les 9, que tindrà com a arbitres , una de les claus en un partit d’aquestes característiques, a Maria Teresa Martínez i D. Villar. Aquest dimecres els jugadors igualadins seguiran amb el seu pla de preparació en un entrenament marcat per la revisió en DVD del joc propi i del rival. Després tota la plantilla farà l’habitual sopar setmanal, una activitat lúdica però que acaba d’ajudar a teixir les complicitats que després es traduiran a la pista en una capacitat de sacrifici col.lectiu i solidari.

Mentrestant el calendari electoral va cobrint les seves etapes. De moment aquest dimarts a les 8 s’ha acabat el termini per presentar al.legacions pel cens electoral. La següent data serà el dia 5 d’Octubre quan s’acabarà el termini per presentar candidatures. Serà aleshores quan s’aclarirà si hi haurà eleccioons o no, perquè si només se’n presenta una, aquesta quedaria immediatament proclamada com a guanyadora.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *