TOT APUNT PER VILANOVA

Últim entrenament de la setmana del PROINOSA Igualada per preparar el partit de dissabte al pavelló de les antingues casernes de Vilanova. La sessió d’avui acabarà de donar una idea més definida del joc que Francesc Monclús vol que faci el seu equip en el segon desplaçament de la temporada. És probable que el tècnic igualadí torni a introduir canvis en el cinc inicial per quarta jornada consecutiva. El Vilanova és un equip molt amb inicis de partit explosius i l’IHC haurà de tenir fonaments defensius solids per superar aquests primers minuts. El PROINOSA mantindrà a grans trets la filosofia que tant bé li va anar a Alcoi. Molta intensitat defensiva, amb especial atenció a evitar les accions de contraatac (en els últims 2 partits l’Oriol Bargalló no ha rebut cap goll a a la contra) i atac sense precipitacions. Aquesta pot ser una de les claus del partit. Monclús ha insistit molt als seus jugadors que s’ha de ser molt selectiu en atac, buscar amb paciència la millor opció i quan aparegui aprofitar-la. Durant tota la setmana els jugadors han estat treballant els automatismes que han de fer possible aquest tipus de joc. Ahir la plantilla va fer l’habitual sessió de DVD (van visionar l’últim partit contra el Vigo) per fixar criteris tècnics i tàctics. La sessió de pista va ser d’alta qualitat, segurament el millor entrenament de tota la temporada. Molt volum de partit amb situacions reals de joc amb la soble intenció de millorar el joc com a equip i també per tenir arguments per afrontar millor el partit de dissabte. Després tècnics i jugadors es van reunir en el sopar setmanal. El d’avui serà un entrenament destinat a acabar de fotografiar el partit que es pot viure a la capital del Garraf. Els jugadors treballaran l’atac posicional contra una pressió al límit del reglament, la defensa de boles interiors i des del darrera de porteria i finalment la manera com tancar els possibles remats exteriors, algunes de les armes principals del joc dels vilanovins.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *