AVUI VILANOVA-PROINOSA IHC A LES 9

El PROINOSA Igualada juga aquest vespre a les 9 el partit corresponent a la quarta jornada de la Ok LLiga a la pista del C.P. Vilanova. Serà el partit més complicat que hauran jugat fins ara els homes de Mónclús, per les característiques de la pista i pel bon estat de forma de l’equip del Garraf (arriba amb la moral altíssima després d’haver guanyat al Liceo a la Corunya). El tècnic igualadí ha convocat per aquest partit, a més dels habituals O. Martínez com a segon porter i el jugador del júnior Joan Raja, per suplir l’absència de David Busquets. En principi i si no hi ha sorpreses Monclús tornarà a introduir canvis al cinc inicial en relació a l’últim partit contra el Vigo. Amb tota probabilitat serà a la defensa on s’hi introduiran aquestes modificacions. Els jugadors estan convocats a 1/4 de 8 en una zona pròxima al pavelló de les antigues casernes. El partit començarà 1 hora i 45 minuts més tard amb arbitratge de M.T. Martínez i D. Villar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *