JA HI HA CANDIDATURA A LES ELECCIONS

Aquest dijous s’ha presentat davant la junta electoral la primera candidatura a les eleccions a l’Igualada Hoquei Club. Es tracta d’una llista de continuitat i renovació alhora, encapçalada per Fernando Fontanellas. Una candidatura que preten donar continuitat a la renovació que havia començat la directiva de l’anterior president, Francesc Fontanellas, potenciant-la amb l’entrada de representants d’altres sectors de la societat igualadina. La llista recull la pràctica totalitat dels membres de la junta actual i alhora presenta algunes incorporacions de personalitats destacades del mon empresarial i social de la ciutat. El candidat a la presidència serà Fernando Fontanellas, fill del president desaparegut. El vice-president primer i responsable de l’àrea institucional i esportiva, seria Josep Maria Oller. La vicepresidència segona recauria en una de les novetats a la llista, l’empresari Xavier Bisbal, de SIB BISBAL, que seria el responsable de l’àrea econòmica i social. El vice-president tercer seria una altra de les incorporacions a les que fèiem referència. Es tracta d’un empresari relacionat amb el mon de l’esport a través de la seva empresa de roba esportiva, Elements, Joan Raja, que s’encarregaria de la base i el patinatge. Toni Fusté seria el vice-president quart, responsable de l’àrea de promoció i comunicació. Llorenç Bertran seria el coordinador general. Com a vocals es mantenen de la junta anterior: Anicet Subirana, Martí Comas, Antoni Font, Joan Sala, Llorens Casanovas, Xavier Serarols, Roc Aguilera, Martí Riba i Carles Margets. Els nous vocals que entrarien a la junta serien Anna Brunet, Marc Riera, Ton Baliu i Kílian Sebrià. Aquesta candidatura molt àmplia, amb un total de 19 membres, ha estat validada aquest dijous al migdia per Josep Teixidó i Jaume Vidal, com a president i secretari de la Junta Electoral, respectivament. Ara hi ha de termini fins al dia 5 d’Octubre per si es presenten més candidatures. En cas que no n’hi hagi cap més quedaria automàticament proclamada com a guanyadora.

Mentre el procés electoral avança, amb aquesta novetat destacada, l’equip ha acabat la seva preparació de cara al partit de dissabte a les 9 contra el Vilanova. El PROINOSA ha tancat la millor setmana d’entrenament del que portem de temporada. Fins al punt que el tècnic, Francesc Monclús, sempre molt mesurat en les seves intervencions , ha afirmat que "l’equip arriba al partit en un bon moment". Segons Monclús els jugadors estan en una fase claríssima d’in crescendo i cada cop es nota més compenetració entre ells. Per això Monclús assegura que es veura un bon partit "ja que el Vilanova també està bé després d’haver guanyat a la Corunya i haver perdut però molt ajustadament a Reus. Aquest dijous l’entrenament s’ha basat en volum de partit. Primer en pista reduida per augmentar l’exigència (atacar i defensar sense interrupció) i després a pista complerta (on s’han tornat a treballar conceptes bàsics del joc com la necessitat d’estar més sencers a la pista en tots els apartats, buscant accions d’atac però sense donar opcions al rival, amb una defensa més forta i amb 4 jugadors defensant en bloc.

Un dels elements que poden ser decisius en el partit és el de l’arbitratge. La parella elegida, els gallecs Martínez i Villar, fa tenir alguns dubtes de si podran controlar un partit de la intensitat del que s’espera dissabte. D’una banda perquè Villar és la seva primera temporada a la Ok LLiga i de l’altra perquè la col.legiada Maria Teresa Martínez té fama de no estar molt a sobre del joc i de no mullar-se massa en accions conflictives. Contra això el PROINOSA IHC només hi podrà contraposar el seu joc i el seu compromís a la pista.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *