JORNADA DE REFLEXIÓ AVANÇADA A L’IHC

El PROINOSA Igualada ha avançat 24 hores la jornada de reflexió que tot el país viu aquest dimarts de cara a les importantíssimes eleccions al Parlament de Catalunya. I és que aquest dia de Tots Sants també és trascendental per l’IHC que jugarà una autèntica final a la pista del Blanes. És per això que l’entrenament d’aquest dilluns ha quedat marcat per l’anàlisi i la comunicació. L’anàlisi dels errors i les mancances que encara pateix l’equip i la comunicació entre tècnic i jugadors de les fórmules de solució i del compromís amb el col.lectiu.

La plantilla del primer equip de l’Igualada ha tingut una llarga xerrada sobre la derrota de dissabte contra el Lleida. S’han repassat els criteris sobre els conceptes de joc i s’ha destacat la falta de gol com el problema real de l’equip, el que fa que les coses no acabin de rutllar. Tot i que la reflexió es completarà aquest dimarts amb el repàs del DVD del partit contra el Lleida, a l’entrenament ja s’han dibuixat les bases de l’estratègia del PROINOSA a la pista del Blanes. Una defensa sòlida, amb moltes ajudes, un punt més tancada, deixant que sigui l’equip de la Selva qui arrisqui més, qui hagi de crear més, i un cop recuperada la bola jugar-la sense presses, sense precipitacions, buscant atacs de qualitat…En definitiva una reedició de l’IHC de Reus, sobre tot el de la primera part.

Al vestidor igualadí hi ha el convenciment que el Blanes arriscarà, perquè venen d’una derrota dolorosa a la Corunya. L’equip que entrena l’ex-Dream Team, Quim Lòpez, és un rival extremadament perillós, amb un Raed al davant molt ràpid, un Formatgé tècnic i dos homes exteriors, Benito i Armengol, molt treballadors. No és una pista sobre el paper de les més accessibles de la Ok LLiga, precisament. Però el PROINOSA ja ha esgotat el credit de mals resultats i ara necessita per fi un partit rodó per començar-se a agradar. I per fer-ho l’equip haurà de superar totes les adversitats que segurament li apareixeran, fins i tot les arbitrals. Per cert, ja se saben els col.legiats que dirigiran aquest Blanes-PROINOSA del dia de les eleccions. Els àrbitres seran Galan i Pernas.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *