EDU: DIMECRES ÉS UNA FINAL I LA JUGAREM COM UNA FINAL

El PROINOSA Igualada comença a preparar avui el pròxim partit de la Ok Lliga que l’enfrontarà aquest dimecres al Blanes. Els jugadors igualadins entrenaran avui i demà. Avui faran físic, pista i, sobre tot, tindran una xerrada tècnica per analitzar l’ensopegada de dissabte a les Comes contra el Lleida. Demà dimarts hi haurà sessió de DVD amb el doble objectiu d’autoanalitzar-se i també d’estudiar el rival. Un Blanes que vé de perdre a Riazor per 3 a 0, però que tot i la derrota està en aquest moments a 6 punts dels igualadins. El PROINOSA, però, ja no té més marge d’error. Per mantenir les opcions d’entrar a la Copa del Rei d’aquest any ha de guanyar els 6 punts en joc aquesta setmana (primer contra el Blanes i dissabte contra el Noia a les Comes).

La derrota contra el Lleida ha estat un cop fort per un equip que està treballant molt bé però que després no troba el premi que es mereix a la pista. L’Igualada està funcionant bé al darrera. De moment l’equip només ha perdut un partit per més d’un gol, precisament el de dissabte. Les estadístiques són bones, 17 gols, a una mitjana de 2’1 per partit, 6è millor equip de la Ok LLiga (l’Oriol hi ajuda moltíssim amb unes actuacions extraordinàries). En canvi ofensivament s’està pagant molt cara la falta d’efectivitat. Dissabte va ser el primer cop que l’IHC es quedava sense marcar a la lliga. I de fet la xifra global de gols, curiosament els mateixos que els encaixats, 17, els fa estar entre els pitjors de la categoria (ara mateix hi ha 9 equips que han fet més gols i 2 que porten la mateixa xifra).

Les dades dibuixen un IHC que encara no ha arribat al nivell de joc, d’automatismes, de velocitat de bola, de la temporada passada. En aquest aspecte la sanció a Busquets està passant una factura més gran de la que ja es temia. La fosca maniobra de la FEP no només va impedir a Francesc Monclús de disposar de segurament l’home que va arrencar setembre en millor estat de forma, sino que va impedir començar la lliga amb la base d’allò que havia funcionat bé la temporada passada. Això hauria permés una incorporació progressiva dels nous fitxatges que per culpa de les circumstàncies han entrat a jugar amb uns esquemes que encara no tenen assimilats als 100 per 100. Això, els nervis (dissabte a partir del 0 a 2 l’equip va jugar molt precipitat), la falta de punteria i la mala sort (5 pilotes al ferro) han acabat de complicar aquesta primera volta de la OK LLiga que ja va començar malament amb la derrota contra el LLoret. Però l’equip té qualitat i caràcter suficient com per tornar a aixecar-se com ja va fer a Reus. Els seus homes més importants, avui dos dels golejadors, es conjuren per trencar la dinàmica negativa aquest dimecres a Blanes.

EDU FERNANDEZ

P- Com esteu de cara a dimecres?

EDU- Una mica decebuts per la derrota contra el Lleida que ens complica l’entrada a la Copa del Rei, però amb moltes ganes de seguir treballant. Amb el màxim d’esforç i amb confiança en el que estem fent. Equip, qualitat, treball i il.lusió. De tot això en tenim i això ens ha d’acabar d’ajudar a encaixar alguns aspectes que encara no ho estan del tot. De fet, dimecres serà una final i la jugarem com a tal.

P- Equip, qualitat, treball, il.lusió i no aniria malament una mica de sort.

EDU- Si. La sort t’acompanya quan les coses van millor. Hem de posar-hi tot el que puguem perquè es decanti més cap al nostre cantó. hem de confiar en nosaltres mateixos, en el potencial que hi ha i que mica en mica es vagi formant aquesta força d’equip. I esperem que sigui quan abans millor. Que sigui ja.

JORDI BARGALLÓ

P- Dissabte va ser un "no hi ha manera".

J.BARGALLÓ- Bé. Possiblement. Però la manera ja la trobarem. Vam tenir un mal resultat a casa. No ens l’esperavem. Però ara hem de ser forts. Passar pàgina i mirar de millorar cada dia.

P- La pilota no va entrar però l’equip va tenir caràcter, capacitat de sacrifici i una altíssima mentalització.

J.BARGALLÓ- Si. Sobre això poc es pot dir. L’equip és molt lluitador. Però les coses no ens estan sortint com voldríem. Però l’equip està treballant bé i mica en mica aniran sortint.

P- Ara la clau és, després de caure, saber-se aixecar?

J.BARGALLÓ- Això segur. Ara ja pensem en el Blanes. Hem de treballar per mirar de millorar d’aquí a dimecres i seguir millorant. L’equip està molt unit. L’equip està treballant bé. I només pensem en tirar endavant.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *