TARRIDA: CONTRA EL BARÇA HEM DE SEGUIR CREIXENT

La plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada ha tornat a posar-se els patins després de 72 hores llargues de recuperació. Els igualadins han fet aquest dilluns el primer entrenament de la setmana amb la vista posada al partit de dissabte al Palau Blaugrana contra el F C Barcelona, que arbitraran per cert la parella Perez i De la Hera. La sessió ha durat una hora i mitja i no ha estat, en paraules del mateix tècnic de l'IHC Albert Tarrida, gaire dura, tot i que els jugadors segurament no hi estaran totalment d'acord perquè han hagut d'esforçar-se al màxim per aconseguir acabar-la en els mínims que exigeix l'entrenador. El PROINOSA s'entrenarà tres cops més aquesta setmana, dimarts, dimecres i dijous, tots 3 a la tarda, tot i que dimecres una mica abans de l'horari habitual, concretament a les 3 de la tarda.

P- Albert, com van els entrenaments?

TARRIDA- Bé, estic content, però no encara del nivell físic que tenim. Crec que ens estem habituant mutuament. Ells a mi i jo a ells.

P- La victòria contra el Tenerife ha ajudat a endolçir l'ambient, no?

TARRIDA- Depenent del resultat de dimarts haurien canviat molt les coses pel que fa als entrenaments. No sé si per bé o per malament. Al final vam fer dues sessions la setmana passada per treballar aquestes situacions a màxima intensitat, quan no hi ha gaire temps per pensar, perquè ens acostumem que el partit del Barça serà així. I aquesta ja treballem més amb l'objectiu Barça, treballant com a equip amb aquest objectiu. És molt difícil guanyar a Can Barça, gairebé impossible, perquè l'impossible no existeix, no? Però és molt difícil. Hem d'anar amb aquesta tranquil.litat que és un pas més per guanyar confiança i tant de bó surti bé el partit. El plantejament és anar evolucionant com a equip.

P- Per tant el partit al Blaugrana, a més del resultat, ha de servir també per reforçar l'equip.

TARRIDA- Està clar. A Can Barça podem perdre perfectament com es pot perdre a Vic. Per tant hem de treure els elements positius que ens pot donar fins i tot si perdem a Barcelona. I això que vol dir?, doncs plantar cara, no marxar en cap moment del partit, aprofitar les nostres possibilitats, tot el que ens serveixi per anar creixent poc a poc com a equip.

P- I si pot ser jugar amb un arbitratge si pot ser no surrealista.

TARRIDA- Home, això és de les coses que més m'ha sobtat. L'altre dia amb el Molina a Vic, bé… van fer molts equilibris…

P- Si, però es van equivocar en la jugada decisiva.

TARRIDA- Bé, però això pot passar i més a fora, però el de dimarts em va sobtar. Feia 5 o 6 anys que no estava a la Ok Lliga, tret de la petita etapa a Voltregà perquè allà el Bifet no em va pitar, feia per tant molts anys que no el veia a aquest senyor i la veritat és sorprenent com ningú no li dona el vídeo i l'asseuen i li fan mirar. I escolta'm, a veure, analitzem aquesta jugada… Entenc que potser totes les jugades que vam demanar penal no ho fossin però ens va tallar algun contratac que… ens en va tallar un a la primera part que si el talles has d'ensenyar targeta blava i falta directa… són coses que aquest senyor pot trencar el treball d'una temporada, depenent de quin partit t'arbitri.

P- Ja que hi som posats quina lectura en fas, una setmana després d'aquella golejada contra el Tenerife.

TARRIDA- Doncs mira, el que no em va agradar va ser l'inici del partit. Els primers minuts van ser dolents. L'equip no va sortir amb la confiança amb la que va sortir a Vic per exemple. Es va notar que jugàvem a casa, la pressió… Clar, no podem començar així. aquests jugadors no poden començar així un partit contra el Tenerife. Si contra el Tenerife comneçem així, qué ens passarà contra algún dels de dalt. I aquest és l'objectiu. Anar treballant aquest aspecte perquè a Igualada no hi ha de guanyar pràcticament ningú, gairebé. Ens hem de sentir molts forts a casa.

P- Com sempre, d'altra banda.

TARRIDA- Si, si. Com sempre. Dimarts potser vam fer el primer pas. Però als jugadors els vaig dir al final. "Només hem jugat contra el Tenerife", amb tots els respectes pel Tenerife, però és un equip que ha estat golejat a la majoria de partits fora de casa. Clar, per mi era un partit molt difícil, perquè o guanyava credibilitat o en podia perdre molta, depen del resultat. Si arribem a empatar, ja no dic perdre, hauría estat terrible. Però per sort les coses van anar bé i la tranquilitat ha tornat. Però era el Tenerife. I està clar que l'Igualada al Tenerife de 100 vegades que juga aquí a Igualada n'ha de guanyar 101.

P- Per tant peus a terra.

TARRIDA- Peus a terra absolutament. És un pas important perquè l'equip ho necessitava , però hem de seguir amb els peus molt a terra.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *