EL BABA, AMB DOS PUNTS

Jordi Raventós ha protagonitzat l'ensurt de l'entrenament d'aquest dimarts. A mitja sessió, el Baba ha rebut un cop d'stick a l'ull dret i s'ha fet un tall que l'ha obligat a abandonar la pista. Un dels doctors del club, Josep Maria Abad ha hagut de traslladar-se fins a les Comes i allà li ha posat dos punts de sutura. Raventós ja no ha tornat a l'entrenament, fet que ha provocat que el tècnic, Albert Tarrida, hagués de canviar el plà de treball que tenia preparat i que no pugués desenvolupar la part més tàctica de la sessió. En principi el Baba tornarà a entrenar-se aquest dimecres.

P- Jordi. Com estàs?

RAVENTÓS- No res… Dos punts de res.

P- Que ens anirien molt bé com a equip, no?

RAVENTÓS- Si i més. 3 punts o 6 punts, si pugués ser.

P- I com ha estat?

RAVENTÓS- En un 3 contra 3. En una acció de defensa, en una lluita, l'stick del Jordi Bargalló s'ha aixecat i la punta m'ha anat a parar a la cara, directament a ull. No ha fet un tall molt profund però si que hi havia la pell molt separada. I hem decidit que era millor cosir-ho perquè no en quedi marca. Hem trucat al metge perquè vingués i ho hem cosit allà mateix.

P- I demà t'entrenaràs?

RAVENTÓS- Si, segur. ara el tinc inflat però de moment hi veig bé.Si no s'infla molt no hi haurà cap problema per entrenar.

P- Això en una setmana molt important amb el clàssic contra el Barça, no?

RAVENTÓS- Si, si. Nosaltres hi hem d'anar a fer el nostre partit. Hi tenim més a guanyar que a perdre. El parquet del blaugrana és complicat, depen de com estigui els hi podem posar les coses difícils. Hem de lluitar per estar sempre dins del marcador. Com a mínim hem d'intentar aconseguir-hi un punt per aquestes matemàtiques que encara anem fent. I és que el Blanes té partits molt difícils i potser amb 7 punts tindriem opcions a reobrir-nos la Copa del Rei.

P- Tot i que no depenem de nosaltres sols.

RAVENTÓS- Si, però ells tenen el Barça, han d'anar a VIc… Són dos partits molt complicats. Ara, tens raó. Nosaltres primer hem de fer els nostres punts i esperar que la sort ens acompanyi.

P- I és aquí on tornem als teus punts. Ens anirien molt bé ara aquests 2, eh!

RAVENTÓS- Si, si serien perfectes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *